Γεια σας παιδιά!!!
Πόσο χαίρομαι για το blog σας!! Ξεκίνησα κι εγώ την atkins πριν 2 μήνες και έχω αρχίσει και περπάτημα ή χαλαρό τρέξιμο, έχω χάσει 5,5 κιλά! Είμαι 83 τώρα και έχω σαν στόχο τα 65. Όμως επειδή έπαιρνα κι έχανα συνέχεια μέσα στη χρονιά που πέρασε, ο μεταβολισμός μου λογικά έχει κολλήσει και χάνω αργά! Όμως δεν το βάζω κάτω!! Μου αρέσει και μου ταιριάζει αυτή η διατροφή και το καλύτερο είναι ότι αν βγεις έξω για φαγητό έχεις πράγματα να παραγγείλεις, δεν κάθεσαι με μια σαλάτα και οι άλλοι να τρώνε δίπλα σου τα κοψίδια!!! Το μόνο πρόβλημά μου είναι τα γλυκά! Αλλά παίρνω τα γλυκίσματα του atkins και κοροϊδεύομαι!! Είναι πολύ ωραία, με πρωτεΐνες και φυτικές ίνες! Αισθάνεσαι ότι σου καλύπτει την ανάγκη για γλυκό, όμως είναι ακριβά

Όσων αφορά τώρα για τις γλυκαντικές ουσίες, τα προϊόντα atkins περιέχουν μαλιτόλη και σουκραλόζη. Οπότε αυτές οι γλυκαντικές ουσίες επιτρέπονται. Διάβασα επίσης ότι και η ζαχαρίνη επιτρέπεται αλλά σε περιορισμένο βαθμό. Όσο για την ασπαρτάμη απαγορεύεται αυστηρά, έτσι τουλάχιστον αναγράφεται στο βιβλίο του atkins.
Αν έχετε καμιά συμβουλή ή πρόταση για να χάνω λίγο πιο εύκολα και λίγο πιο γρήγορα τα κιλάκια μου θα ήταν ευπρόσδεκτη!!
Σας ευχαριστώ, καλή δύναμη σε όλους/ες!