Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Aσπαρταμη..ΠΡΟΣΟΧΗ

Aσπαρταμη..ΠΡΟΣΟΧΗ 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #15684

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fww...253.html&h=AAQETzBNa μου ηρθε αυτη η πολυ ενδιαφερουσα αναρτηση κ θεωρησα καλο να την επισημανω, γιατι κανουμε καταναλωση σε ζαχαρινες κ δεν μπορουμε παρα να καταναλωσουμε, εστω κ λιγο, προιοντα που την περιεχουν.. καλυτερα να μαθαινουμε απο ξενα παθηματα,παρα να την παθουμε εμεις..
Καλη χρονια ναχουμε (κ μακαρι να γινει -απο μονο του τιποτα δεν γινεται !!) κ καλη μας συνεχεια..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Aσπαρταμη..ΠΡΟΣΟΧΗ 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #15685

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Το ειχα διαβασει και παλαιοτερα το συγκεκριμενο σε αλλο blog.Δε ξερω τωρα κατα ποσο ειναι τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζουν.

Απ: Aσπαρταμη..ΠΡΟΣΟΧΗ 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #15686

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Επειδη εμεις καταναλωνουμε γενικα και αλλες γλυκαντικες ουσιες, εχετε ακουσει τιποτα για αυτες??? Πχ για τη μαλτιτολη ή για τη ζαχαρινη (ζαχαρινη ειναι τυπος γλυκαντικου ή μηπως ειναι χαρακτηρισμός για όλες τις γλυκαντικες ουσιες εκτος ζαχαρης συμπεριλαμβανομενου και της ασπαρτάμης?)

Απ: Aσπαρταμη..ΠΡΟΣΟΧΗ 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #15691

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Η Ελλάδα, είναι ακόμη η μόνη χώρα, στην οποία τα αναψυκτικά τύπου light, γίνονται με ασπαρτάμη. Στην Αμερική, αλλά και σε πολλές, άλλες "δυτικές" χώρες, απαγορεύτηκε η ασπαρτάμη στα αναψυκτικά, γιατί μπαίνει πολύ.
Μα σε τι είναι οργανωμένο το κράτος μας για να είναι σε αυτό;
love your self

Απ: Aσπαρταμη..ΠΡΟΣΟΧΗ 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #15764

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Υποθέτω ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και για τη σουκραλόζη, η οποία θεωρείται πιο φυσικό προϊόν.
Νομίζω ότι υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ ασπαρτάμης και σουκραλόζης. Ξέρεις κανείς?

Υπάρχει και η στέρβια που λένε ότι είναι εντελώς φυσική... εμένα όμως μου πικρίζει πολύ, εκτός και αν δεν είναι καλό το προίον που αγόρασα εγώ.
making small changes to see big results...

Απ: Aσπαρταμη..ΠΡΟΣΟΧΗ 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16776

• newlife
  • Το Άβαταρ του/της newlife
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας παιδιά!!!
Πόσο χαίρομαι για το blog σας!! Ξεκίνησα κι εγώ την atkins πριν 2 μήνες και έχω αρχίσει και περπάτημα ή χαλαρό τρέξιμο, έχω χάσει 5,5 κιλά! Είμαι 83 τώρα και έχω σαν στόχο τα 65. Όμως επειδή έπαιρνα κι έχανα συνέχεια μέσα στη χρονιά που πέρασε, ο μεταβολισμός μου λογικά έχει κολλήσει και χάνω αργά! Όμως δεν το βάζω κάτω!! Μου αρέσει και μου ταιριάζει αυτή η διατροφή και το καλύτερο είναι ότι αν βγεις έξω για φαγητό έχεις πράγματα να παραγγείλεις, δεν κάθεσαι με μια σαλάτα και οι άλλοι να τρώνε δίπλα σου τα κοψίδια!!! Το μόνο πρόβλημά μου είναι τα γλυκά! Αλλά παίρνω τα γλυκίσματα του atkins και κοροϊδεύομαι!! Είναι πολύ ωραία, με πρωτεΐνες και φυτικές ίνες! Αισθάνεσαι ότι σου καλύπτει την ανάγκη για γλυκό, όμως είναι ακριβά :(
Όσων αφορά τώρα για τις γλυκαντικές ουσίες, τα προϊόντα atkins περιέχουν μαλιτόλη και σουκραλόζη. Οπότε αυτές οι γλυκαντικές ουσίες επιτρέπονται. Διάβασα επίσης ότι και η ζαχαρίνη επιτρέπεται αλλά σε περιορισμένο βαθμό. Όσο για την ασπαρτάμη απαγορεύεται αυστηρά, έτσι τουλάχιστον αναγράφεται στο βιβλίο του atkins.
Αν έχετε καμιά συμβουλή ή πρόταση για να χάνω λίγο πιο εύκολα και λίγο πιο γρήγορα τα κιλάκια μου θα ήταν ευπρόσδεκτη!!
Σας ευχαριστώ, καλή δύναμη σε όλους/ες!
nikol
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα

Syndication