Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #6591

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σοφια οφειλω να ομολογησω οτι εχεις την πιο συγκλονιστικη πορεια που εχω ακουσει σε διαιτα ποτε, οχι μονο στο σαιτ, αλλα παντου! πραγματικα τοσα κιλα σε τετοιο χρονο ειναι ρεκορ! κι ακομα δεν εχεις κολησει πουθενα φτου σου να μη σε ματιαξω!!!! ετσι οπως το πας το καλοκαιρι θα εισαι -βασει στατιστικης- 50 και θα τρεχεις στον μαραθωνιο????? με τετοια δυναμη και προσηλωση που δειχνεις αυτους τους λιγους μηνες πραγματικα μου ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβω τον προτερο τροπο ζωης σου. δεν ξερω τι μπορει να σε πληγωνε αλλα σιγουρα απεδειξες πως τιποτα πια δε σε πτοει... πραγματικα με συγκινησε η πορεια σου! δεν σε ξερω αλλα ειμαι σιγουρη πως τα κιλα που εχασες ειναι η πιο μικρη απο τις επιτυχιες σου των τριων αυτων μηνων. σιγουρα με τετοια αποφασιστικοτητα θα εσκισες σε ολους τους τομεις της ζωης σου. παντα ετσι!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #6592

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σοφια, μπραβο και απο μενα.καλη συνεχεια να εχεις, εγω κολεισα και δεν χανω δεν ανχωνομαι, καθολου γιατι το καλοκαιρι θα τα χασω με τη δουλεια.

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #6596

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σοφία μου, υποκλίνομαι σε άτομα σαν εσένα με τέτοια θέληση και αποφασιστικότητα! εύγε!!!

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #6597

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Σοφια μου, οσα "μπραβο" και να σου πω, θα ειναι λιγα... Τ μονο που μπορω να πω, ειναι οτι πραγματικα θα ηθελα να σε γνωρισω.Ατομα σαν και σενα, αποτελουν παντα πηγη εμπνευσης.... :D
love your self

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #6600

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους για τα καλα σας λογια :)

mamamaria η προηγουμενη ζωη μου ηταν μεσα στην καταθλιψη αλκοολ παχυσαρκια.Οταν συνειδητοποιησα οτι θελω να παλεψω με τους "δαιμονες" μου καταλαβα οτι εκτος απο το θελω, μπορω και να τους νικησω.Στα μισα του δρομου ειμαι ακομη αλλα πλεον εχω εγω τον ελεγχο και νοιωθω δυνατοτερη απο ποτε.

Δημητρη μου καλα κανεις και δεν αγχωνεσαι.Ξερεις οτι μπορεις να τα καταφερεις!Στο χερι σου ειναι :)

eva7 να σαι παντα καλα κοπελα μου :)

roulaki μου, νομιζω μενεις και συ Θεσ/νικη οπως και γω, οποτε δεν ειναι δυσκολο καποια στιγμη να συναντηθουμε.Θα βρουμε μια μερα να μας βολευει και θα τον πιουμε τον καφε :)

(η Nifitsa μας εχει καιρο να μπει :( ευχομαι να ναι ολα καλα στη ζωη της... την εχω στο νου μου...)

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #6601

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αν κατεβεις καποια στιγμη προς το κεντρο, στειλε μου pm, να σου πω που ειναι το μαγαζι, να ερθεις να τα πουμε. Πραγματικα, θα χαρω απιστευτα!!
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.114 δευτερόλεπτα

Syndication