Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #7673

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:lol:
Positive Positive Positive!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #7680

• nifitsa
  • Το Άβαταρ του/της nifitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας κοριτσάρες. Το Σάββατο αδιαθέτησα και ακόμα είμαι τόοσο πρησμένη...Αφού εχτες ζυγίστηκα και ήμουν 91,5. Με πιάσαν πάλι οι μαύρες μου τόσο πολύ, που σηκώθηκα και πήγα σε μια διαιτολόγο κοντά στη γειτονιά μου. Τι να κάνω...δεν έχω άλλη λύση η αυτοεκτίμηση μου έχει χτυπήσει κόκκινο. προς το παρόν αποχαιρετώ ατκινς αλλά όχι εσάς. Εδώ θα μαστε να τα λέμε.

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7710

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Την καλημερα μου σε ολους! :)

Σημερα συμπληρωσα 6 μηνες Ατκινς!
Τα αποτελεσματα καταπληκτικα σε ολους τους τομεις.
Εχασα σε 6 μηνες 50 κιλα.Θεαματικη πτωση χοληστερινης(πανω απο 350 και σημερα 190)οπως και τα τριγλυκεριδια(πανω απο 200 και σημερα 130).Μεγαλη πτωση της αρτηριακης πιεσης.Επαιζε στο 22 η μεγαλη με 12 η μικρη και τωρα παιζει στο 12 με 13 η μεγαλη και 7 με 8 η μικρη.Εξαφανιστηκαν για 6 μηνες οι τρομερες ημικρανιες που ειχα καθε μηνα τις μερες περιοδου επι 20 χρονια!!!Επι 6 μηνες δεν χρειαστηκε να παρω ουτε ενα παυσιπονο!
Οσο για την διαθεση απιστευτη, κουραση καμμια και συνεχιζω ακαθεκτη για τον επομενο στοχο τα 85 κιλα και τελος τα 72 κιλα.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στη δημιουργο του σαιτ και σε ολα τα παιδια εδω :)

Καλη δυναμη στις προσπαθειες μας...

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7711

• sofia
  • Το Άβαταρ του/της sofia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
well done thumbs up
εχω μια απορια.τοσα κιλα εφυγαν μονο με διαιτιτσα η μηπως και γυμναστικουλα παραλληλα σοφια?

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7712

• melina2003
  • Το Άβαταρ του/της melina2003
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
sofia68 έγραψε:
Την καλημερα μου σε ολους! :)

Σημερα συμπληρωσα 6 μηνες Ατκινς!
Τα αποτελεσματα καταπληκτικα σε ολους τους τομεις.
Εχασα σε 6 μηνες 50 κιλα.Θεαματικη πτωση χοληστερινης(πανω απο 350 και σημερα 190)οπως και τα τριγλυκεριδια(πανω απο 200 και σημερα 130).Μεγαλη πτωση της αρτηριακης πιεσης.Επαιζε στο 22 η μεγαλη με 12 η μικρη και τωρα παιζει στο 12 με 13 η μεγαλη και 7 με 8 η μικρη.Εξαφανιστηκαν για 6 μηνες οι τρομερες ημικρανιες που ειχα καθε μηνα τις μερες περιοδου επι 20 χρονια!!!Επι 6 μηνες δεν χρειαστηκε να παρω ουτε ενα παυσιπονο!
Οσο για την διαθεση απιστευτη, κουραση καμμια και συνεχιζω ακαθεκτη για τον επομενο στοχο τα 85 κιλα και τελος τα 72 κιλα.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στη δημιουργο του σαιτ και σε ολα τα παιδια εδω :)

Καλη δυναμη στις προσπαθειες μας...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #7713

• mini hope
  • Το Άβαταρ του/της mini hope
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
kalhmera se olous sas!
na me sugxwrhsete an einai asxeto to meros sto opoio kanw to post ma edw ki ena 3wro prwtognwristhka me th diaita tou atkins(mas susthse to internet) kai edw ki ena 2wro molis me to site sas ki exw meinei afwnh...molis ekana kai thn eggrafh mou kai niw8w san hdh na ekana miso vhma gia thn enarksh ths diaitas!!!sthn ousia niw8w san na vlepw mia hliaxtida se ena para8uro apo opou mporw sto ameso mellon na antikrusw ton eauto mou ugeih k euxaristhmeno...
den kserw gt alla noiw8w mia akatanikhth laxtara na grapsw ola auta edw pou gia 2 wres twra diavazw pragmata pou me antiproswpevoun men alla me kanoun na niw8w thn elpida (exou k to hope sto username mou)!
na me sugxwrhsete gia th fluaria mou ma den mporw na mhn ekfrasw ton 8aumasmo mou toso gia tous dhmiourgous oso kai gia ta melh tou site pou kataferan me thn proodo tous sth diaita na kanoun ena tetoio dwro ston eauto tous.egw den exw na para8esw akoma tpt gia mena (elpizw suntoma) alla 8elw na sas pw mono pws xairomai toso polu pou sas gnwrisa apopse kai pws apo aurio (se liges wres dhl) apofasisa na mpw energa sth parea sas ksekinontas th diaita.elpizw se ligo kairo na mporw na grafw ki egw ta epiteugmata mou sto xasimo twn perittwn mou kilwn.eimai vevaia polu asxeth akoma alla diavazw puretodws tis anarthseis sas kai pistevw oti apokthsa tis vasikes toulaxiston gnwseis gia na arxisw amesa.makari na pane ola kala kai gia mena.kai pali sas euxaristw polu...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.143 δευτερόλεπτα

Syndication