Οχι οχι Ρουλακι μου δε με παιρνει απο κατω...
Ισα ισα που η διαθεση ειναι στα υψη μετα και την βολτιτσα την Κυριακη το απογευμα για καφε...Φορεσα μια παντελονα που περισυ ανεβαινε μονο ως τα γονατα και ενα μεσατο μπλουζακι που επιτελους φανηκε η μεση μου ρε παιδι μου...και κατι ψηλοτακουνα...αστερι σου λεω...δηλαδη ανετα αν ρωτουσα ποσο με κανουν θα ελεγαν και 10 κιλα πιο κατω.
Και ναι ειναι φυσιολογικο να κολλησω αλλα το "παιχνιδι" πλεον ειναι στα χερια μου.Εχασα 50...τωρα παμε χαλλλλαρα για να φυγουν αλλα 15 και ξερω οτι θα γινει...Αλλωστε ειμαι βεβαιη οτι με την συμπαρασταση σας θα φυγουν ο κοσμος να ρθει αναποδα!

Απλα δεν ημουν σιγουρη αν θυμαμαι σωστα το "κολπακι".
Λοιπον...ολικης φοβαμαι παρα πολυ να φαω ακομη...τοσο που καμμια φορα βλεπω στο ονειρο μου οτι τρωω κατι σε αλευρι η ζαχαρη και πεταγομαι πανω μεσα στην αγωνια μεχρι να ανακαλυψω οτι απλα ηταν ενα ονειρο..λοολ!!!
Ασε που επειδη γλιτωσα απο τις ημικρανιες με αυτη την διατροφη φοβαμαι μην επιστερψουν αν φαω αλευρι(εστω και ολικης).
Οποτε σκεφτομαι...σημερα και αυριο να φαω μεσα στη μερα 2 μηλα, 2 γιαουρτακια και λιγο παραπανω ταχινι.
(Το γαλα αδυνατον να το πιω εχω δυσανεξια και θα πεθανω απο στομαχοπονο)
Περα απο αυτα,θα φαω κανονικα την πρωτεινη μου(μοσχαρι η σολομο) με λιγη σαλατα παραπανω.
Τι λες?