Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: νέο μέλος στην παρέα

νέο μέλος στην παρέα 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6834

• tasa
  • Το Άβαταρ του/της tasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας
μόλις γράφτηκα και το έκανα πιο πολύ για να δεσμευτώ να χάσω 8 κιλά έως το Πάσχα.Ξεκινώ απο σήμερα με εσάς μάρτυρες,και θέλω μέχρι τον Απρίλιο να χασω κιλα και λίπος μαζί.είμαι 30 ετών,1,60 και 64 κιλά,θέλω να πάω στα 56,δε θέλω υπερβολές,πιστευώ οτι ειναι εφικτός ο στοχος με προγραμματισμο και πειθαρχία.Καλή μου λοιπον επιτυχία,θα καταγράφω την πορεία μου καθημερινά για ορισμένους που κοιτούν στατιστικά.Οποιαδήποτε συμβουλή απο έμπειρους στο είδος,είναι ευπρόσδεκτη και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: νέο μέλος στην παρέα 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7036

• tasa
  • Το Άβαταρ του/της tasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 64 ΚΙΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 6Η ΜΕΡΑ,ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
1Η ΜΕΡΑ:64
2Η ΜΕΡΑ:63,5
3Η ΜΕΡΑ:62,5
4Η ΜΕΡΑ:61,5
5Η ΜΕΡΑ:61
6Η ΜΕΡΑ:61

ΤΡΩΩ ΑΠΟ ΤΥΡΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΓΡ.ΑΠΛΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΑ ΤΟ ΤΥΡΙ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΛΑΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΥΔ..ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΧΑΝΩ.ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ 56 ΚΙΛΑ.

Re: νέο μέλος στην παρέα 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7042

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Τασα μου, σε παρακαλω πολυ, μην γραφεις με κεφαλαια....
love your self

Re: νέο μέλος στην παρέα 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7046

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
3 κιλα σε 6 μονο μερες; και μας το λες ετσι ξενδιαντροπα; ξερεις ποσοι εδω μεσα θα σε μισησουν; χαχαχαχα! πολυ καλα τα πας, βρε, μπραβο!

Re: νέο μέλος στην παρέα 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7058

• tasa
  • Το Άβαταρ του/της tasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σ΄ευχαριστώ για το κουράγιο απο την απάντησή σου,ελπίζω να συνεχίσω έτσι αλλα χλωμό... και σορυ για τα κεφαλαία,έχεις δίκιο.Πιστεύω πως είναι υγρά αυτά που έχασα και απο δώ και πέρα θα κολλήσω.Πάντα ήμουν 60-61 αλλα τον τελευταίο καιρο πηρα κιλά λογω εορτών.'Εχω μανία με τα γλυκά είμαι ικανή να μην τρώω καθολου φαγητο και να τρώω γλυκά,αυτή είναι η αμαρτία μου.και πιστεύω οτι έχει χαλάσει και το σώμα μου γιατί δείχνω ίσως πιο παχειά απ΄ότι ζυγίζω.Έτσι λογικό είνα να χάσω γρήγορα αφού τα έκοψα μαχαίρι.Απο δω και πέρα τι γίνεται?Πάντως μέχρι στιγμής δεν ενιωσα ακόμα μεγάλη λύσσα για γλυκό και όποτε θέλω γλυκό,μασάω μια τσίχλα αλλά με μέτρο.Διάβασα ότι έχουν γλυκαντικά οι τσίχλες ,σορβιτόλη ασπαρταμη κτλ.Δε θέλω να καψω 1 βδομαδα πείνας και πειθαχίας απο τις τσίχλες.Γνωρίζεις αν μπορεί να κολλήσει κάποιος απο 5-6 τσίχλες?είναι το μόνο μου αγχος σ΄αυτή τη δίαιτα,γιατί κατά τα άλλα είμαι στρατιωτάκι..Σ΄ευχαριστώ για το χρόνο σου να με διαβάσεις..

Re: νέο μέλος στην παρέα 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7060

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
3 σε έξι μέρεσ??? δεν θα τα πάμε καλά εμείς οι δυο.....

Αστειεύομαι!!! Αντε, και... εις άλλα με υγεία!!!

Και μένα ο στόχος τα 56 είναι... Αλλά έχω κολλήσει για τα καλά!!! 3 κιλά θέλω να χάσω όλα κι όλα και δεν το βλέπω πριν τον Ιούνιο όπως πάω!!!

Κράτα γερά!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.132 δευτερόλεπτα

Syndication