Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12438

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μήπως είναι αυτό το ιδανικό σου βάρος; Ίσως πρέπει να μειώσεις θερμίδες για να χάσεις κι άλλο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12439

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλησπερα , ποσο υψος εχεις ?
και αν επιτρεπεται τι φαγητα τρως περιπου ξερω θα ειναι δυσκολο να γραψεις τα παντα
παντως μην χανεις το κουραγιο σου
γυμναστικη εκανες καθολου ?
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12446

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σασ ευχαριστω που με απαντησατε αμεσα .Το υψοσ μου ειναι 1.55(γιγαντασ) θελω να γινω 55 κιλα τουλαχιστον και παλι δεν θα ειμαι αδυνατη .Θερμιδεσ τρωω 1200-1300 και υ/δ μεχρι 15 την ημερα κραταω και ημερολογιο για να μη ξεφευγω.Τα φαγητα που τρωω ειναι το πρωι 2-3 φετεσ ψωμι με πιτουρο σιτου απο τισ συνταγεσ μασ με λιγο μαγιονεζα και 3 φετεσ γαλοπουλα μετα κατα τησ 9 τρωω μερικα μπισκοτακια παλι δικα μασ.Το πρωι επειδη σηκωνομαι στησ 2 η ωρα και πιανω δουλεια τρωω πολυ γιατι πειναω μεχρι το μεσημερι .Μετα θα φαω στησ 1 κρεασ με μαρουλι μαγιονεζα και λιγο πιτουροψωμο το απογευμα καφε με 2 μπισκοτακια και το βραδυ τοιδιο με το μεσημερι τα κρεατα και τα ψαρια τα κανω ψητα χωρισ λαδια για λιγοτερεσ θερμιδεσ.Μερικεσ φορεσ τρωω και λιγουσ ξηρουσ καρπουσ η σοκολατα.Αυτα τρωω περιπου α! και φυσικα αυγα πειτε μου τι κανω λαθοσ δεν ξερω πια.Απο τη προηγουμενη Δευτερα ξεκινησα με 8 υ/δ και 800 θερμιδεσ να δουμε τι θα γινει.Μηπωσ συνηθισε ο οργανισμοσ σε αυτο το τροπο διατροφησ και δεν χανω? Και για να σασ προλαβω ανεβασα μια μερα τουσ υ/δ παρα πολυ εβαλα 2 κιλα και τισ επομενεσ κατω απο 5 και εχασα αυτα που εβαλα.Για αυτο σασ λεω υπαρχει σωτηρια για μενα?

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12449

• helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να βάζεις λαδάκι στα ψητά, το χρειάζεσαι. Τα μπισκοτάκια που τρώς είναι αυτά με το ταχίνι; Εμένα με είχαν κολλήσει όταν έτρωγω σχεδόν καθημερινά γι αυτό τα έχω μόνο αν θέλω πολύ να φάω κάτι σαν κουλουράκι. Για δοκίμασε να τα αντικαταστήσεις με κάτι άλλο να δεις αν θα ξεκολλήσεις... Σαλατικό τρως;

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12450

• helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σόρυ τώρα είδα οτι γράφεις πως τρως μαρούλι... Άκυρη η ερώτηση επομένως. Εγώ σου προτίνω και πάλι να κόψεις τα μπισκοτάκια και να τρως λιγότερο ψωμί, δε νομίζω οτι κάνεις κάτι λάθος και 800 θερμίδες είναι λίγες, μην πέφτεις κάτω απο 1000.

Re: Θα ξεκολησω ΠΟΤΕ 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12451

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
helene ταμπισκοτα που κανω δεν ειναι με ταχινι.Η συνταγη ειναι με 4 ασπραδια χτυπημενα σε μαρεγκα 10γρ. κακαο 50γρ.φουντουκοσκονη και ζαχαρινι το ενα εχει 0.2 υ/δ και 15 θερμιδεσ το ταχινι το εκοψα γιατι εχει παρα πολλεσ θερμιδεσ.Γλυκο θελω καθε μερα γιατι τρελενομαι για γλυκα.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Syndication