Καλημερα σε ολους ειμαι η Αδαμαντια ειμαι 32 χρονων και ημουνα στις 2 Μαιου 147,9,εχω στο προγραμμα καποια στιγμη να χειρουργηθω,αλλα επειδη δεν βλεπω προκοπη με τα ελληνικα ταμεια και δεν αντεχω αλλο να με βλεπω να παχαινω ειπα να αρχισω ατκινς που τοσοι εχουν κανει και εχουνε παει πολυ καλα,βεβαια εδω ειδα πως αρκετοι εχετε χασει πολλα κιλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα και χαιρομαι ιδιαιτερως γι αυτο. Ξεκινησα την Ατκινς λοιπον και μεσα σε μιαμιση εβδομαδα ειχα φτασει 142,9

,η αληθεια ειναι οτι γενικα χανω ευκολα,αλλα παιρνω και απιστευτα ευκολα κιλα να ενα καλο παραδειγμα,θα μου πειτε αφου το ξερεις τι το κανεις??????Ελα ντε,ισως να μην εφτανα και 147,9 κιλα αν το καταλαβαινα αυτο.Φανταστειτε οτι εμεινα εγκυος 136 κιλα γεννησα 120 ναι ναι εχασα 16(9 μηνες εμετους) κιλα στην εγκυμοσυνη μου και τα ξαναπηρα οπως βλεπετε και με το παραπανω μην εχουμε και παραπονο.Τι να κανω?Ελεγα να ξεκινησω fast fat να δουμε τι θα γινει για 3 με 5 μερουλες τουχαχιστον να ξαναπαω 142,9.
Εσεις βρε παιδια που ησασταν κοντα στα κιλα μου πως καταφερατε και χασατε τοσο βαρος να ξερατε ποσο σας θαυμαζω.Δεν κανω καθολου γυμναστικη,δεν προλαβαινω ολη μερα ειμαι στο ποδι κανω δουλειες κλπ,εχω και ενα οργανο γυμναστικης καπληκτικη κρεμαστρα λετε να το βαλω σε λειτουργια?
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ολους και συγγγνωμη για την φλυαρια μου φιλια πολλα!!!