Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλημα...

Re: Κολλημα... 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #11170

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μπραβο ρε αγγελε...συνεχισεεεεεεεεεε bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κολλημα... 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #11173

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
angelosssss έγραψε:
Andrikos έγραψε:
angelosssss έγραψε:
Μα δεν απογοητευομαι! Καθε αλλο ειμαι καλυτερα απο ποτε. Απλα το εφαρμοσα σαν τελευταια λυση.

Το ιδιο συστημα μου προτεινε και η γιατρος μου η οποια υποστηριζει την διατροφη ατκινς.

Οι γιατροί έχουν πολύ επιδερμικές γνώσεις σε τέτοια ζητήματα - είναι άλλο το αντικείμενο τους - συγγενές κάποιες φορές αλλά δεν έχουν την απαραίτητη κατάρτιση.

Διατροφολογος με ειδικοτητα στην Αγγλια, δεν νομιζω να μην εχει τις καταλληλες γνωσεις. Επισης ειναι κουμπαρα μας και πολυ καλη φιλη.

Μίλησα για ιατρούς.Δεν καταλαβαίνω την ένταση αλλά τεσπά, οι γνώσεις είναι κάτι το οποίο δεν αξιολογείται από την χώρα ειδίκευσης. Και εγώ στην Αγγλία σπούδασα διατροφολογία αλλά τέτοια πρακτική δεν διδάχτηκα, ξέρω περισσότερα ή λιγότερα;
Προφανώς αυτό δεν κρίνεται γεωγραφικά ή με την φήμη που έχει το κάθε πανεπιστήμιο. Εκφράζω την γνώμη μου για κάποια θέματα διατροφής , αν είστε φίλοι κτλ καταλαβαίνω ότι σε κάνει να έχεις μία εμπιστοσύνη και αυτό είναι πολύ λογικό. Αν είναι στο κοντινό σου περιβάλλον και θες ,θα μπορούσες να την προσκαλέσεις στην κουβέντα , να γράψει 2-3 πράγματα για να συζητηθεί για ποιο λόγο κάποιος υπέρβαρος χρειάζεται 3 μέρες κακής και ανθυγιεινής διατροφής για να χάσει λίπος.

Re: Κολλημα... 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11689

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πριν απο 4 βδομαδες εκανα fast fat και απο τα 97 κατεβηκα στα 93 μεσα σε 4 μερες.

Σημερα που ζυγιστηκα κανοντας την διατροφη κανονικα ειμαι 94 και κολλημενος σε αυτο το βαρος εδω και περιπου 3 εβδομαδες.

Μα παλι κολλημα...? Αν δεν ξεκολλησω μεχρι την επομενη Κυριακη λεω να ξανακανω το FF για 4-5 μερες.

Αυτο που με παραξενεψε περισσοτερο ειναι οτι πηρα 1 κιλο με το που το σταματησα.

Re: Κολλημα... 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11702

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Το "λάθος" σου προφανώς έχει να κάνει με την ομαλή μετάβαση από το ff στην "κανονική" διατροφή των 20γρ την ημέρα. Δεν μπορεί για 3-4 μέρες , να είσαι στους 0 και στις 1000 θερμίδες, και την επόμενη στους 20 και με πολλές θερμίδες. Όπως καταλαβαίνεις, μετά το ff, ανεβάζουμε για μερικές μέρες, σταδιακά, θερμίδες και υδατάνθρακες.
Φαντάσου το σώμα σου σαν ένα σφουγγάρι, το οποίο το στίβεις και το στεγνώνεις, (ff) και αμέσως μετά το βάζεις σε ένα χώρο με υγρασία. Τι θα κάνει το έρμο; Θα ρουφήξει όση μπορεί από αυτην. Ενώ, αν του δίνεις μία σταγονίτσα κάθε μέρα, δεν θα χρειαστεί, να αποθηκεύει ότι κυκλοφορεί γύρω του. :!: :!:
love your self

Re: Κολλημα... 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12315

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σας,

Δεν ξερω αν πρεπει να το ποσταρω εδω η στις ιστοριες επιτυχιας αλλα μιας και αυτο το thread εχει γινει το προσωπικο μου στορυ θα τα γραψω εδω.

Ξεκινησα περυσι τον Φεβρουαριο στα 135 κιλα. Μεγιστο βαρος που εφτασα ποτε ηταν τα 145. Αυτο οφειλεται σε υποθυρεοϊδισμο (δεν θυμαμαι και πως γραφεται) και καποιοι προσωπικοι λογοι.

Αυτη την στιγμη ειμαι 91 και μολις βγηκα απο το χειρουργειο του νοσοκομειου Παπαγεωργιου εχοντας πανω μου μια επιτυχιμενη κοιλιοπλαστικη η οποια αφαιρεσε ολη την περισια της κοιλιας μου.

Δεν μπορειτε να φανταστειτε την χαρα μου οταν σηκωσα το σεντονι και ΔΕΝ ειδα την κοιλια που ειχα πριν αλλα ενα ελαφρο φουσκωμα απο το οιδημα του χειρουργιου το οποιο θα φυγει.

Χαρη στον δρ ατκινς, ΕΣΑΣ και τα βαρη που κανω (αυτο το οφειλω στον φιλο μου τον Ανδρεα που με εβαλε σε αυτα) αυτη την στιγμη ειμαι ενας υγιεστατος 25χρονος.

Δεν ξερω πως να σας ευχαριστησω.

Ελαφρυ να ειναι το χωμα που τον σκεπαζει και καλα να ειναι οπου και αν ειναι ο Δρ. Ατκινς.

Αυτο το ποστ δεν σημαινει οτι εγκαταλειπω εσας αλλα ουτε και την διατροφη. Θελω να κατεβω στα 87-88 κιλα και να μεινω εκει. Και ξερω οτι μπορω :)

Ελπιζω να σας εφτιαξα την ημερα οσο φτιαχτηκε η υπολοιπη μου ζωη!

EDIT:
Και καλο καλοκαιρι σε ολους!

Re: Κολλημα... 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12316

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Θερμά συγχαρητήρια Άγγελε !
congratualtions ngratualtions
Για την επιμονή σου, την πίστη σου και το θάρρος σου... !

Πολλά πολλά μπράβο, τα αξίζεις ,και αποτελείς, αναντίρρητα, παράδειγμα προς μίμηση......

Είναι piece of cake πλέον τα τελευταία... Το μεγάλο άλμα έγινε ... ! Καλή συνέχεια, με το καλό και τα υπόλοιπα !!
Ας χαρούμε την άνοιξη, και το καλοκαίρι έρχεται !!!! clap ap
Βασικά, ας χαρείς τη ζωή 25χρονε! ;-)
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.122 δευτερόλεπτα

Syndication