Καλησπερα σας,
Δεν ξερω αν πρεπει να το ποσταρω εδω η στις ιστοριες επιτυχιας αλλα μιας και αυτο το thread εχει γινει το προσωπικο μου στορυ θα τα γραψω εδω.
Ξεκινησα περυσι τον Φεβρουαριο στα 135 κιλα. Μεγιστο βαρος που εφτασα ποτε ηταν τα 145. Αυτο οφειλεται σε υποθυρεοϊδισμο (δεν θυμαμαι και πως γραφεται) και καποιοι προσωπικοι λογοι.
Αυτη την στιγμη ειμαι 91 και μολις βγηκα απο το χειρουργειο του νοσοκομειου Παπαγεωργιου εχοντας πανω μου μια επιτυχιμενη κοιλιοπλαστικη η οποια αφαιρεσε ολη την περισια της κοιλιας μου.
Δεν μπορειτε να φανταστειτε την χαρα μου οταν σηκωσα το σεντονι και ΔΕΝ ειδα την κοιλια που ειχα πριν αλλα ενα ελαφρο φουσκωμα απο το οιδημα του χειρουργιου το οποιο θα φυγει.
Χαρη στον δρ ατκινς, ΕΣΑΣ και τα βαρη που κανω (αυτο το οφειλω στον φιλο μου τον Ανδρεα που με εβαλε σε αυτα) αυτη την στιγμη ειμαι ενας υγιεστατος 25χρονος.
Δεν ξερω πως να σας ευχαριστησω.
Ελαφρυ να ειναι το χωμα που τον σκεπαζει και καλα να ειναι οπου και αν ειναι ο Δρ. Ατκινς.
Αυτο το ποστ δεν σημαινει οτι εγκαταλειπω εσας αλλα ουτε και την διατροφη. Θελω να κατεβω στα 87-88 κιλα και να μεινω εκει. Και ξερω οτι μπορω
Ελπιζω να σας εφτιαξα την ημερα οσο φτιαχτηκε η υπολοιπη μου ζωη!
EDIT:
Και καλο καλοκαιρι σε ολους!