Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς;

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14732

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Αν λενε οτι κανουν κ για την 1 φαση, τοτε κανουν.. εξαλλου κ ολοι μας τρωμε ο,τι μπορουμε να μετρησουμε, ασχετα με το ειδος της τροφης, συνηθως μετα την ενεργοποιηση των 2 βδομαδων -καποιοι ισως κ οχι, φιαχνουν το ταχινοψωμακι-.. αρκει να χωρα στο ημερησιο μας συνολο υδατ
Καλη μας συνεχεια..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14734

• missirlou
  • Το Άβαταρ του/της missirlou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
xeyxaριστω πολυ για την βοηθεια sitepoint_sm

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14735

• kristi
  • Το Άβαταρ του/της kristi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Γεια σας και παλι παιδια!!
Μερικές ερωτησούλες και παλι προς τους γνώστες της διαιτας!!
Λοιπόν δεν μπορω να αποχωριστώ 2 συνήθειες που μπορει να με κολήσσουν!
Την ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ και την ΣΟΚΟΛΑΤΑ!
1.Εψαξα παντου και δεν βρήκα συσκευασμένη μαγιονέζα χωρίς ζάχαρη (εφτιαξα αυτη που εχουμε στο φορουμ αλλα δεν μου την πολυθυμίζει και δεν με ευχαριστεί!).Θέλω γενικά η μαρουλοσαλάτα μου να είναι ζουμερη κ για να το πετύχω βάζω 2 κ.σ μαγιονέζα hellman's (συνολο 0,4 γρ υδατανθρακες) πιστεύεται οτι θα με κολλήσει ?Εσεις τι βάζεται στην σαλατα σας?Χρησιμοποιείται τοση μαγιονέζα?
2.για την σοκολατα εχω πορωθει με την sweet n balance την θεωρω θαυμα της γιώτης αν και με πολλες θερμίδες ,μεχρι στιγμης στις 5 μερεσ που κανω τη διαιτα πηρα μονο μια φορα ,τα ενταρακια μου την ενιωσαν για τα καλα ,οπως λέτε και εσεις στο φόρουμ αν και με βοηθησε να ενεργηθώ!Εσεις τρωτε αυτή τη σόκολάτα?Αν ναι πόσο συχνά!?
Ξερω οτι εχουμε απιθανες συνταγες αλλα ο περιορισμένος χρόνος μου δεν μου επιτρέπει να φτιάχνω τοσο συχνά αυτες!
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14736

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Η γνωμη μου ειναι την μαγιονεζα να την τρως δεν εχει πολλους υδατανθρακες εγω τρωω οχι υπερβολες βεβαια...και ειμαι μια χαρα...ειναι πολυ λιγα τα σακχαρα που εχει.Σοκολατες ε τι να πω να τρως πολυ λιγη γιατι μαλλον σε πειραζει...δοκιμασε καμια αλλη....της ΑΤΚΙΝς τις δοκιμασες?

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14737

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ζαχαρη εχουν ολες οι μαγιονεζες ,σε μικρη ποσοτητα δε νομιζω να σου προκαλεσει προβλημα.Εγω δε τρωω γενικα συχνα μαγιονεζα και δε το χω πολυψαξει.Στη σαλατα βαζω λαδι στη χωριατικη και στη μαρουλοσαλτα ή στη ροκα βαζω λαδι-ξυδι.Σχετικα με τη σοκολατα αλλα και το σιροπι(παρτο ειναι τελειο) θελει προσοχη.Βεβαια ενεργεισαι αν εχεις προβλημα δυσκοιλιοτητας αλλα δεν γινεται καθε μερα να τρεχεις να βρεις τουαλετα :lol: :lol: !!!Μικρη ποσοτητα λοιπον.Υπαρχουν και αλλες πιο νοστιμες σοκολατες οπως οι cavalier.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14738

• kristi
  • Το Άβαταρ του/της kristi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
πω πω κοριτσια τι γρηγορες απαντήσεις σας ευχαριστώ!!!
Αρα αφου μου αρεσει η μαγιονεζούλα και ας εχει ζαχαρη μου προτεινεται να την βάζω!!
ιρενα 68 ,δοκιμασα την ντeκαντανς του ατκινς αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα της εχει 3 ευρω και η s&b 2 με χορταινει κ μου βγαζει το αισθημα του γλυκού αμεσως !Ο μονος λογος που δεν τρωω καθε μερα ειναι γιατι εχει αναφερθει οτι ορισμένους τους κολάει και εχει και πολλες θερμίδες!

Ειχα παρει το σιρόπι πριν αρχισω σωστα τη διαιτα και μου φανηκε φοβερό!Παει ώραια με τάχινι , το είχα δοκιμάσει σε μια αποτυχημενη αποπειρα να ξεκινησω σωστα την ατκινς!Τωρα όμως νομίζω οτι εχω μπει σε ρυθμο!!Ποιος θα το πιστευε οτι θα ετρωγα τόσο ώραια φαγητα ,χωρις στερησεις και θα αδυνατιζα!

Christinaki ,oι cavalier σε ποιο σουπερ μαρκετ βρίσκονται?αν δεν κανω λάθος εχουν παραπάνω υδατανθρακες απο την s&b!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα

Syndication