Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς;

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14658

• missirlou
  • Το Άβαταρ του/της missirlou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
saw eyxaristv poly!\ χρησιμα ολα.... μακαρι να τα καταφερω.....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14659

• missirlou
  • Το Άβαταρ του/της missirlou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
επισης...εχω κανει αφαιρεση θυρεοειδους και παιρνω Τ4 και ασβεστιο βιταμινη D 4...ταμπλετες....αυτς φυσικα δεν αναγραφουν υδατανθρακες αλλα δεν ξερω τι γινενται. Ξερεις μηπως κανεις να με βοηθησει?

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14662

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
dwra έγραψε:
Ναι, κι εγω πιστευω πως τα γλυκακια με κολλανε... όταν ξεκίνησα την σοκολάτα της γιώτης, ή και όταν πίνω καθημερινά αναψυκτικά light η ζυγαριά δεν κατεβαίνει.... χμ.... έχω την υποψία πως και η φέτα ισως προκαλεί το ίδιο κόλλημα. Λιγότερα ένοχα πιστεύω πως είναι τα ζελεδάκια.

Και κάτι ακόμα, δεν ξέρω αν εχετε ακουστά την Kelly Osbourn ( κόρη του Ozzy). Αυτή φιγουράρει σε όλα τα περιοδικα καμιά 25αριά κιλά πιο αδύνατη έχοντας ακολουθήσει δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ( καλά στην Αμερική οι περισσότεροι τέτοια δίαιτα κάνουν) και προσπαθώ να βρω κανένα δημοσίευμα με τη διατροφη της. Πάντως κάπου έλεγε πως πριν κοιμηθεί έτρωγε κάτι για να κρατάει ενεργό τον μεταβολισμό της... αυτό είναι κάτι ακόμα που πρέπει , πιστεύω, να προσέχουμε.... ακριβώς επειδη με τη δίαιτα που κάνουμε η πείνα μειώνεται, εγώ προσωπικά καμιά φορά το πρωί ή το βράδυ ξεχνάω να φάω!

Θεαματικη η αλλαγη της πραγματικα....

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14663

• kristi
  • Το Άβαταρ του/της kristi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Γεια σας και απο εμενα!
Νομιζω οτι αυτη η διαιτα θα μας σωσει!Ξεκινησα την διαιτα πριν λιγεσ μερες και προσπαθω να χασω ξανα τα κιλα που πηρα μετα απο στερητικεσ διαιτες!
Η τελευταια που εκανα ηταν η Ντούκαν ,αλλα με την στερηση σε ομαδες τροφων που ειχε ,οταν σταματησα τα πηρα ολα ενα προς ενα και επαθα προβλημα και με το στομαχι μου!!
Ελπιζω η ατκινς αν και πολυ αμφιλεγόμενη να με βοηθησει να σταθεροποιηθω , κυριως να σταθεροποιηθω!!
Η ερωτησεις μου για την πρώτη φαση είναι :
1.μπορω να τρωω μαρμελαδιτσες με λιγους υδατανθρακες?Ειδα καποιες πολυ low carb το πρωι αλλα επειδη διαβασα το βιβλιο δεν νομιζω να επιτρεπεται!
2.μια πολυ βασικη ερωτηση, στα συστατικα που γραφει πχ, 2 γραμμαρια υδατανθρακες εκ των οποιων 0,1 σακχαρα ,το προινον εχει 2 ή το 0,1 υδατανθρακες???
3.μηπως ξερετε εαν μπορω να χρησιμοποιησω το γιαουρτι ως ντρεσσινγκ στη σαλατα ,δηλαδη 1κ.σ ας πουμε αντι για μουσταρδα η μαγιονεζα καποια μερα!
4.η μαγιονεζα που πηρα (HELMANS 0,2 gr υδατανθρακες ανα κουταλια της σουπας!) γραφει στα συστατικα ζαχαρη, πειραζει?βλεπω την αναφερεται σε αλλα θεματα!

σορρυ γαι της πολλες ερωτησεις αλλα τι να κανω πρεπει καποιος να με διαφωτησει!
π.σ συγχαρητηρια για το σαιτ ειναι εκπληκτικο!!!απο τα πιο οργανωμενα φορουμ για διαιτες!! :D :D
ευχαριστω εκ των προτερων!

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14666

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
1.Στις πρωτες 2 εβδομαδες δε νομιζω να επιτρεπονται οι μαρμελαδες αλλα και τα γλυκα γενικοτερα.Εγω δεν εχω βρει ακομη μαρμελαδα με λιγους υδατ.
2. 2 ειναι οι υδατ.
3.Μπορεις,αρκει να μη ξεπερασεις τα 20 γρ υδατ. τη μερα
4.Δυστυχως ολες οι μαγινεζες του εμποριου εχουν ζαχαρη.Εγω ετσι και αλλιως ποτε δεν ετρωγα πολυ μαγινεζα αρα δεν εχω προβλημα.Καλο θα ηταν να την τρως πιο σπανια.Ισως περα απο τις 2 πρωτες εβδομαδες.

Ελπιζω να βοηθησα :D !!!!

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14668

• kristi
  • Το Άβαταρ του/της kristi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Σε ευχαριστω πολυ Χριστινακι!
Ελπίζω να φτασουμε στο στοχο μας αποτελεματικα και μακροχρονια!! :P
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.149 δευτερόλεπτα

Syndication