Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς;

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14649

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ωραιαααα, μακαρι ολες να τα χασουμε και το κυριοτερο να μη τα ξανα παρουμε!Πραγματικα και γω εχω εχω κανει εξαντλητικες διαιτες,να πειναω συνεχεια κτλ.Το κορυφαιο ολων ηταν "η διαιτα της λαχανοσουπας".Ολο και καποια απο δω θα την εχει δοκιμασει.Δεν εχω φαει ποτε μεγαλυτεη αηδια :-? ...Εκλεινα τη μυτη και ετρωγα..χαχα :D !!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14651

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
κοριτσια καλη επιτυχια!!!Εβιτα μου συνεχισε ετσι.βλεπω την προοδο σου και χαιρομαι....

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14652

• missirlou
  • Το Άβαταρ του/της missirlou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
καλημερα , ξεκινησα και εγω πριν 3-4 μερες και νιωθω πολυ καλα!!!!

πηρα πολλα κιλα σε εγκυμοσυνη και τωρα παλευω....ως τωρα τα εχασα με απλη θερμιδομετρικη διαιτα αλλα δενε χω αλα κουραγια....η Ατκινς με βοηθαει πολυ.

θα ηθελα την βοηθεια σας.....
1) ζελε light στην πρωτη φαση -ενεργοποιηση μπορεις να φας?
2) αναψυκτικα λαιτ?
3) τσιχλες?
4) γαλα?

σας ευχαριστω....και αν μου λεγατε ποσα κιλα μπορω να χασω μεσα σε 2 μηνες (ενδεικτικα) θα ημουν χαρουμενη !!;)

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14653

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλημερα..Να ζησετε!
Σιγουρα η διατροφη μας θα σε βοηθησει.. δεν πεινας, δεν αισθανεσαι στερημενος..μην ξεχνας οτι στην αρχη (2 βδομαδες) πρεπει να τρωμε οσο πιο απλα μπορουμε..το γαλα κανονικα δεν επιτρεπεται στην 1η φαση αλλα μετα τις 2βδ περιλαμβανουμε στο μενου μας ο,τι θελουμε αρκει να χωρα στο συνολο της μερας μας..γιαυτο ειναι καλυτερα να κραταμε ημερολογιο μενου, ωστε ναμασε σιγουροι, κ για καθε νεο που προσθετουμε (ενα-ενα βεβαια), μπορουμε να ελεγξουμε αν μας κολλαει..ζελε, αναψυκτικα λαιτ κ ζερο κ τσιχλες τρωμε, αλλά οπως κ ολα, κοιταμε τα πινακακια κ υπολογιζουμε τους υδατ που περιεχουν **καποιους τους κολλανε -ελεγχουμε παντα πώς λειτουργουμε εμεις, ο καθενας μας ειναι διαφορετικος..
Δεν ξεχναμε την απαραιτητη σαλατα, πολυ νερο.. για σενα ισως ναναι πιο απαραιτητη η πολυβιταμινη (εγκυμοσυνη, τοκετος,ξενυχτια κ ο,τι αλλο συνεπαγεται ενα μωρο)
Καλη μας συνεχεια..

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14656

• dwra
  • Το Άβαταρ του/της dwra
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • ...let's get slim and trim!
Ναι, κι εγω πιστευω πως τα γλυκακια με κολλανε... όταν ξεκίνησα την σοκολάτα της γιώτης, ή και όταν πίνω καθημερινά αναψυκτικά light η ζυγαριά δεν κατεβαίνει.... χμ.... έχω την υποψία πως και η φέτα ισως προκαλεί το ίδιο κόλλημα. Λιγότερα ένοχα πιστεύω πως είναι τα ζελεδάκια.

Και κάτι ακόμα, δεν ξέρω αν εχετε ακουστά την Kelly Osbourn ( κόρη του Ozzy). Αυτή φιγουράρει σε όλα τα περιοδικα καμιά 25αριά κιλά πιο αδύνατη έχοντας ακολουθήσει δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ( καλά στην Αμερική οι περισσότεροι τέτοια δίαιτα κάνουν) και προσπαθώ να βρω κανένα δημοσίευμα με τη διατροφη της. Πάντως κάπου έλεγε πως πριν κοιμηθεί έτρωγε κάτι για να κρατάει ενεργό τον μεταβολισμό της... αυτό είναι κάτι ακόμα που πρέπει , πιστεύω, να προσέχουμε.... ακριβώς επειδη με τη δίαιτα που κάνουμε η πείνα μειώνεται, εγώ προσωπικά καμιά φορά το πρωί ή το βράδυ ξεχνάω να φάω!
...let's get slim and trim!

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14657

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
εχεις δικοιο σε ολα οσα αναφερεις.καλα κανεις και μελετας....και εγω παρατηρησα οτι κολλω με γλυκαντικα και τυρια....και τα λιγοστεψα.Και εγω πιστευω οτι πρεπει κατι να τρωμε οχι πολυ λιπαρα πραγματα φυσικα....καλη συνεχεια
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.122 δευτερόλεπτα

Syndication