Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς;

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14640

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
χριστινακι μου καλα θα κανεις αλλα να ξερεις οτι καποτε κολλαμε ολοι κ δεν απογοητευομαστε οκ?Συνεχιζουμε με υπομονη κ επιμονη αυτα ειναι τα οπλα μας.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14642

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
καλησπέρα σας ξανά. Το πήρα το βιβλίο για αρχή το νέο και πιο μετά αν δω αποτελέσματα θα πάρω και το παλιό βιβλίο. Την Δευτέρα την ξεκινάω θέλω να χάσω 15-20 κιλά. Θα είμαι μια αδυνατούλα μετά γιούπι!!
Θα κάτσω να το διαβάσω όλο το Σ/Κ.

Μόνο μια ερώτηση μαρούλι και κολοκυθάκια κάνει να τρώμε σε απεριόριστη ποσότητα???
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14644

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
καλη αρχη!το μαρουλλι μπορεις νατο τρως περιπου 1 φλυτζανι η και περισσοτερο.Το κολοκυθακι εχει περισσοτερους δεν θυμαμαι ποσους γιατι τωρα δεν ταχω μπροστα μου και ετσι τρωω λιγες πιρουνιες.Μεχρι ναρθει το βιβλιο τρωγε καλυτερα κρεατακι και σαλατουλλα πρασινη....ψαρι με χορτα ,απεφευγε την πολλη ντοματα στο φαγητο το αλκοολ και την πολλην ζαχαρινη.Και καλυτερα σε οτι εχεις απορια να ρωτας καποιος θα βοηθησει....

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14646

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Καλησπερα σε ολους !!!
Να πω και εγω την δικη μου διαδρομη....ξεκινησα ατκινς πριν 2,5 μηνες περιπου εκανα 2 εβδ την φαση ενεργοποιησης χωρις συνταγες απο το φορουμ , sweet & balane, κοκα κολα ζερο κλπ με μονη εξαιρεση οτι ετρωγα ζελε λαιτ ..τα υπολοιπα ηταν κρεας ομελετες σπανακι τυρι ..παρεμεινα στους 20 υδ/κες αλλα...το τι τρωω δεν περιγραφεται...
Ο κοσμος γυρω γελαει....πχ ενα πρωινο ...καφε με γλυκαντικο κ λιγη κρεμα ..σοκολατακι ...χαρμπουγκερ με ρουλοψωμο...και λιγο σκετο κοτοπουλο κατοπιν ...μεσημεριανα???? ψητα ..σαλατα (εδω ποσεχω) μουσακα απο το φορουμ ....απογευματινο? παντα γλυκο ..μους ..μαφφινς ...βραδυνο? λουκανικα ...μπριζολες (παντα τρωω 2) πιτσα απο το φορουμ...ρολα γεμιστα ...
Επισης τις τελευταιες 2 εβδ μια διαιτολογος που με παρακολουθει και εχει επικροτησει (ναιιιιιιι) την ατκινς ..μου προσθεσε 1 φορα την εβδ φακες η γιουβαρλακια...
Εχω κοψει την διατροφη 4 φορες ...με απιστευτοοοοοο φαγητο ....
ΑΠΩΛΕΙΑ : 12 κιλα σημερα κ περιμενω να αδιαθετησω και πολλους ποντους ...στενευω παντελονια....
νομιζω οτι ειμαι μια χαρα!!!!
Φιλια σε ολους ..και καλημας συνεχεια !!!
Εβιτα!

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14647

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Μπραβο εβιτα,δεν εχει καλυτερο απο το να τρως και να χανεις!Μπραβο για την απωλεια σου,μια χαρα σε βρισκω!Εχεις πολλα να χασεις?

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14648

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ναι Χριστινακι μου...εχωωωω διαδρομη αλλα 20 και εχει ο θεος...Πιστευω οτι σιγα σιγα δεν θα μπορω να τρωω τοσοοο πολυ οσο τωρα ..ιδιως στα τελευταια 5 κιλα θα ειναι δυσκολη η απωλεια ...
αλλα μεχρι που να αρχισει αυτη η...περιοδος...γιατι οχι? αφου τρωω και χανω???
Βεβαια δεν εχω ξεφυγει απο τους 20 υδ/κες ..αλλα οταν μιλαμε για κρεας ???? πολυυυυυυ....μην κανεις μπαρμπεκιου και με καλεσεις....εφιαλτης ειμαι...χαχαχα...
Πιστευω πολυ και στην ψυχολογια ...ειμαι κεφατη..το διασκεδαζω...το αγαπω !!
Τοσα χρονια που βασανιζομουν με οποια διαιτα μπορεις να φανταστεις ...ημουν χαζη !!!
Η μαγικη συνταγη στην ζωη μου βρεθηκε!!!!!!!1
ΧΑΜΟΓΕΛΟ-20 ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ -ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!
Σου ευχομαι -και σε ολους μας- καλη συνεχεια και επιτυχια σε οτι κανεις με αγαπη και κεφι!!!
Φιλιααα!!!!!!!!!!!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.211 δευτερόλεπτα

Syndication