Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10217

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα παιδια!

Αλλο ενα κιλο στον αγυριστο μετα απο 29 μερες!Μαλλον ετσι θα με παει απο δω και περα...1 κιλο το μηνα...λογικο μετα την απωλεια τοσων κιλων.Αλλα οκ...η διαφορα πλεον ειναι τοσο μεγαλη σε ολα τα επιπεδα(κυριως στην υγεια)που και να με παρει αλλο ενα χρονο να χασω τα τελευταια 9-10 κιλα μου δε με νοιαζει καθολου!Αυτο που με νοιαζει ειναι πως δεν προλαβαινω να στευνευω ρουχα!!χαχαχα!

Ύψος: 1.70
Αρχικό βάρος:138
Ζυγίζω:79
Αυτή τη βδομάδα έχασα: 1 κιλο(εδω πρεπει ν αλλαξω τη "βδομαδα" με "μηνα"(λολ)
Ακολουθώ την Άτκινς: απο 7/10/09

Φιλακια σε ολους!! :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10228

• silver
  • Το Άβαταρ του/της silver
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπραβο σου πραγματικα....!!! Και χωρις να υπερβαλλω εγινε η δικη σου ιστορια-επιτυχια εμπνευση για να κανω κατι και εγω για "μενα"!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
(μην μασας με το "κολλημα" της ζυγαριας :twisted: :twisted: :twisted: δεν θα της περασει ειναι σιγουρο!!!)

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10230

• Evita35*lol!
  • Το Άβαταρ του/της Evita35*lol!
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα σε ολη τη παρεα. Θα τρελαθω σαs το λεω .Εχει περιπου ενα μηνα που εβαλα δυο κιλα και δεν μπορω να τα χασω τελωσ παντων ειδου τα δικα μου κατορθωματα.
Ειμαι η Εvita
Υψοs 1.55
Aρχικο βαροs 66.5
Ζυγιζω 60.5
Αυτη την εβδομαδα εχασα .Αυτον το μηνα εβαλα ΔΥΟ κιλα δηλαδη τον Σεπτεμβριο ημουν 58.5 και τρισευτιχισμενη.
Ακολουθω την Αtkins απο 25/5/2010 δηλαδη 5 μηνεs θα σκασω απο το κακο μου

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10692

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Την καλημερα μου σε ολους....μετα απο πολυ καιρο!!!
Τελευταια οπως φαινεται και απο τα ποστ εχανα 1 κιλο το μηνα...εφτασα λοιπον στα 79, περασε ο μηνας αλλα κιλο δεν εφευγε.Οι επιλογες ηταν 2.Η κανω φαστ φατ η ανεβαζω υδατανθρακες για λιγες μερες και μετα συνεχιζω στους κατω απο 20.Το πρωτο δυσκολο για μενα για πολλους λογους, οποτε εκανα το εξης:Για λιγες μερες προσθεσα στην διατροφη μου( μερα παρα μερα και αλλοτε καθε 2 μερες) ψωμι ολικης και ενα πορτοκαλι η ξινομηλο.Αυτο εγινε περιπου για 2 εβδομαδες.Επισης επαψα να ζυγιζομαι.Με το που γυρισα παλι κατω απο 20 υδατανθρακες μου ερχεται περιοδος.Οποτε, αφηνω να περασουν οι μερες και σημερα που ανεβηκα στη ζυγαρια, μετα απο αρκετο καιρο(πειπου 1,5 μηνα) εδειξε καθαρα 1 κιλο κατω.Επιτελους 78!!
Να προσθεσω πως ενας λογος που με ωθησε να φαω ψωμι ολικης, φρουτα αλλα και αρκετα σε ποσοτητα χορτα ηταν η δυσκοιλιοτητα η οποια ηρθε ξαφνικα μετα απο 1 ολοκληρο χρονο στη διατροφη Ατκινς!!Το προβλημα δεν εχει ξεπεραστει τελειως αλλα λυσεις υπαρχουν και τιποτα δε θα με σταματησει αφενος απο αυτη την διατροφη και αφετερου να φτασω στον στοχο μου.
Με απωλεια 60 κιλων ως τωρα λοιπον συνεχιζω για τα επομενα 8!

Ύψος: 1.70
Αρχικό βάρος:138
Ζυγίζω:78
Αυτή τη βδομάδα έχασα: 1 κιλο(εδω πρεπει ν αλλαξω τη "βδομαδα" με "μηνα "η "διμηνο"(λοοολ)
Ακολουθώ την Άτκινς: απο 7/10/09

Καλη δυναμη στην προσπαθεια ολων!

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10719

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions

Μπράβο Σοφ !!!!!!
Καλά κάνεις και δημοσιοποιείς τα κολπάκια σου !!
Εγώ έχω κόψει εδώ και μερικές μέρες τα λαχανικά τελείως να δω τί φταίει ..
100 μέρες στη διατροφή και να μη βλέπω διαφορά πουθενά ..Ε μάλλον θα αρχίσω να κοιτάζω μήπως έπεσε ο θυροειδής μου ! :lol: :lol: :lol:
Μνήσθητί μου ... :( (
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #10732

• flora
  • Το Άβαταρ του/της flora
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα, αλλα πιο πολυ για την προσπαθεια και την επιμονη σας.
σοφια68 πρεπει να μας μοιρασεις φωτο σου με το πριν και το μετα να την βλεπουμε καθε πρωι με το που ξυπναμε και να σε εχουμε προτυπο σ'αυτην μας την προσπαθεια χωρις να θελω να υποτιμησω και τις υπολοιπες προσπαθειες.
αυτο που παραδεχομαι περισσοτερο και απο τα 60 κιλα που εδιωξες ειναι το οτι ακομα και τωρα που ο ρυθμος απωλειας επεσε τοσο εσυ αγωνιζεσαι με την ιδια ισως και μεγαλυτερη δυναμη. clap ap bravo avo congratualtions ngratualtions bravo avo clap ap

επι ευκαιριας ας καταγραψω και την αφεντομουτσουναρα μου
υψος= 1,73
ειμαι η φλωρα
αρχικο βαρος=94
ζυγιζω τωρα 95
αυτη τη βδομαδα π η ρ α 1κιλο
ακολουθω την ατκινς απο 9/12/10
αλλα δ ε ν το βαζω κατω...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.228 δευτερόλεπτα

Syndication