Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #9216

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σοφία γερά! Πρέπει να πας 68 για να έχει νόημα και το ψευδώνυμο σου!!!!

sofia68 (κιλά)... Ποιός θα το φανταζόταν ότι από sofia138 θα γινόσουν sofia68 ???????

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη μπορείς να μας γράψεις το λόγο, αυτό που σου έκανε κλικ, την αποφασιστική στιγμή, που σε έκανε να πάρεις την απόφαση να αρχίσεις (και να συνεχίσεις με τόοοοοση αποφασιστικότητα ) αυτή σου την προσπάθεια??

Μπράβο και ξανά μπράβο...
bravo avo
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #9237

• butterfly
  • Το Άβαταρ του/της butterfly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας και πάλι! Μια βδομάδα περασε και ούτε που το κατάλαβα...Λοιπόν δεν έχασα τρομερά αλλά κάτι ειναι και αυτό :
Ύψος: 1.70
Αρχικό βάρος:68,7
Ζυγίζω:66,7
Αυτή τη βδομάδα έχασα:0,40 κιλό
Ακολουθώ την Άτκινς: απο 13/07/2010

:( τι κρίμα....μακάρι να ήταν λίγο παραπάνω
μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια μέρα χαμένη

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #9238

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
anna9889 έγραψε:
Σοφία γερά! Πρέπει να πας 68 για να έχει νόημα και το ψευδώνυμο σου!!!!

sofia68 (κιλά)... Ποιός θα το φανταζόταν ότι από sofia138 θα γινόσουν sofia68 ???????

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη μπορείς να μας γράψεις το λόγο, αυτό που σου έκανε κλικ, την αποφασιστική στιγμή, που σε έκανε να πάρεις την απόφαση να αρχίσεις (και να συνεχίσεις με τόοοοοση αποφασιστικότητα ) αυτή σου την προσπάθεια??

Μπράβο και ξανά μπράβο...
bravo avo

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Οσο για το sofia68 ειναι το ετος γεννησεως μου... αν καταφερω να γινει και τα κιλα μου...τι να πω... δε το γνωριζω αλλα πραγματικα θα ειναι κατι α πι στευ το!!!

Γι αυτο που ρωτας....
Τα τελευταια δεκα χρονια περιπου ειχα μπει σε ενα φαυλο κυκλο.Καταθλιψη-αλκοολ-παχυσαρκια.Το ενα εφερνε το αλλο και ολα μαζι με οδηγουσαν στα θυμαρακια.Αντιλαμβανομουν την κατασταση αλλα δεν ειχα καμμια θεληση να την αλλαξω.
Απλα, εγινε το κλικ ενα πρωι οταν αναρωτηθηκα τι θελω να κανω απο δω και περα.Οι επιλογες ηταν δυο.Η θα συνεχιζα να ζω στην υπαρχουσα μη υποφερτη πλεον κατασταση και οπου βγει, η επιτελους θα αρχιζα ν αγαπαω τον εαυτο μου και θα τον προσεχα οπως του αξιζει.Σκεφτηκα οτι πηγε χαμενη ισως η καλυτερη δεκαετια της ζωης μου και αποφασισα οτι θελω ξανα να βρω την Σοφια και θελω πραγματικα να αλλαξω την κατασταση προς το καλυτερο φυσικα.Τοτε ειπα στον εαυστο μου "αλλα χρονια δε θα αφησω να πανε χαμενα"!
Την ιδια μερα ξεκινησα την Ατκινς με πληρη αφοσιωση ενω ταυτοχρονα εβγαλα το αλκοολ τελειως απ τη ζωη μου και αρχισα να απομακρυνομαι απ την καταθλιψη.
Τα αποτελεσματα της αποφασης που πηρα πριν 9 μηνες ειναι γνωστα, τα εχω ξαναγραψει εδω μεσα.

Ολα ειναι δυνατον να γινουν αρκει να το θελουμε πραγματικα.

Δε γυριζω πισω!!

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #9243

• sofia
  • Το Άβαταρ του/της sofia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μπραβο σοφακι γερα με τσαμπουκα :)

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #9399

• asterix
  • Το Άβαταρ του/της asterix
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Απόσπασμα απο sofia68 : Σκεφτηκα οτι πηγε χαμενη ισως η καλυτερη δεκαετια της ζωης μου και αποφασισα οτι θελω ξανα να βρω την Σοφια και θελω πραγματικα να αλλαξω την κατασταση προς το καλυτερο φυσικα.Τοτε ειπα στον εαυστο μου "αλλα χρονια δε θα αφησω να πανε χαμενα"!

Sofia68 μιλάς μέσα απο την ψυχή μου!! Ετσι σκέφτηκα και εγώ μια μέρα! Στα καλά καθούμενα! Ενιωσα οτι την τελευταία δεκαετία δεν έκανα τίποτα για τον εαυτό μου. Έκανα πολλά πράγματα, αλλά όντως ξέχασα τον εαυτό μου, το σώμα μου, την αυτοεκτίμησή μου !!!!! Τώρα ομως δεν υπάρχει πίσω nono no
Σοφία, τα συγχαρητήριά μου που κατάφερες να χάσεις τόσα πολλά κιλά, και ελπίζω να καταφέρω και εγώ ότι κατάφερες εσύ!!

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9547

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Την καλημερα μου και καλο μηνα σε ολους παιδια!

Και ναι!!!Ειναι γεγονος!! dance nce
Μετα απο 40 περιπου μερες?καπου εκει...ξεκολλησα!!!
Ενα κιλακι στον αγυριστο(αν και στη μεση των "δυσκολων ημερων") και ελπιζω να συνεχισει απο δω και περα σε λιγο καλυτερους ρυθμους, η πτωση.

Ύψος: 1.70
Αρχικό βάρος:138
Ζυγίζω:81
Αυτή τη βδομάδα έχασα: 1 κιλο
Ακολουθώ την Άτκινς: απο 7/10/09

Καλη δυναμη στις προσπαθειες ολων μας!
Φιλακια!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Syndication