Γεια σας παιδια!
Λεγομαι Γιαννα και ειμαι 23..Πριν απο καποιες μερες ανακαλυψα συμπτωματικα το φορουμ σας και μου φανηκε πολυ ενδιαφερον. Θεωρω οτι κανατε μια προσπαθεια που μπορει να με βοηθησει πολυ στο στοχο μου και γι αυτο θα ηθελα κι εγω να γινω κομματι της ομορφης παρεας σας.
Για να μη φλυαρω και σας κουραζω θα σας πω οτι μεχρι σημερα εχω κανει πολλες διαιτες. Καθε φορα μετα απο απωλεια 8-10 κιλα σταματαω, τα διατηρω καποιους μηνες το πολυ εναν χρονο και μετα τα ξαναπαιρνω. Δε ξερω αν κανω κατι πολυ λαθος και τι ειναι αυτο ή αν απλα οταν ξανοιγομαι στο φαγητο ξανοιγομαι υπερ του δεοντος. Τελος παντων, προσφατα και μετα απο μια πενταετια στα ιδια παραπανισια κιλα, λογω μιας συναισθηματικης στο περιπου αφορμης αλλα και απο αναγκη ανανεωσης θεωρω οτι ηρθε το πληρωμα του χρονου να πραγματοποιησω το ονειρο μ για μια ζωη χωρις περιττα κιλα. Εχω αρκετα καλες γραμμες και θεωρω οτι ειναι αμαρτια να κρυβομαι πισω απο το περιττο λιπος, πραγμα που εχει επηρρεασει και τη προσωπικη μου ζωη αφου πρωτα εχει επηρρεασει την προσωπικοτητα και την αυτοπεποιθηση μου ως ανθρωπος. Ευελπιστω στην υποστηριξη σας και στο γεγονος οτι αυτη τη φορα το ενδιαφεριν μου θα παραμεινει ακλονητο....
Για να σας ακολουθησω λοιπον...........
Ειμαι: η Γιαννα
Ειμαι: 23 ετων
Εχω υψος : 1.70
Ειμαι : 82 κιλα
Πρωτος μου στοχος ειναι τα : 75 κιλα
Ξεκινησα διαιτα: 29.01.2011
Θα χαρω πολυ να ακουσω σχολια σας. Σας ευχαριστω προκαταβολικα!