Όχι καλε ίσα ίσα, έχασα όλα αυτα τα κιλα απο τον Οκτώβρη μεχρι και τις αρχές του Μαρτη, και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ήμουν κάπως υπερβολική στην αρχή όπως ξερω και κάποια μέλη του φόρουμ ήμουν της άποψης "Ααα Όχι άμα δεν φάω ΤΙΠΟΤΑ μόνο τότε θα αδυνατισω!" Τελοσπαντων το θέμα είναι ότι τα κιλα τα έχασα τρώγοντας 3 Βασικά γεύματα τη μέρα, τους πρώτους 3 μήνες ήμουν ΠΟΛΥ αυστηρή και έτρωγα μόνο κρέας αυγό και ελάχιστη σαλάτα αλλα τους τελευταίους 2 μήνες τρώω και σοκολατες (Παυλίδης μαύρη σοκολατα, fytro, sweet n balance, canderel) και τυριά απο τυριά τρώω ΚΑθΕ μερα και λίγο αλλα τα πάντα! Αν φάω πολυ τυρί όμως κολλαω τρέλα! Επίσης πινω πολυ πράσινο τσάι ΑΥΤΑ.. Η αληθεια είναι ότι είχα πει στην αρχή να φτάσω 10 κιλα κατω από το υψος μου, τα 10 έγιναν 15 και τα 15-20 και τώρα θέλω να χάσω αλλα 3 κιλα.. Όχι άμεσα, αυτή τη στιγμή τρώω και παραπάνω από 20 υδατανθρακες τη μερα. Το θέμα είναι ότι Εγώ τα κιλα δεν τα έχασα και με το πιο safe τροπο ναι μεν δεν έτρωγα σχεδόν καθόλου υδατανθρακες αλλα δεν έτρωγα και πολλές θερμιδες και το λιπος ήταν αρκετά περιορισμένο για τα δεδομένα της ατκινς, τώρα απλά προσπαθω να τα συντήρησω με την ατκινς