alalumaki γεια σου, οχι αυτα δεν τα ειχα χασει με ατκινς, ουτε ομως και σε καποιο διαιτολογο, τα ειχα χασει πριν καποια χρονια προσεχοντας μονη μου τη διαιτα μου και σε διαστημα 10 περιπου μηνων καταφερα να κατεβω απο 110 στα 75 κιλα. περυσι το χειμωνα αρχισα να παιρνω την ανιουσα και ειχα παρει 3 κιλα ανεβαινοντας στα 78. θα μου πεις τι ειναι 3 κιλα τιποτα. το θεμα ομως ειναι οτι προσπαθωντας να χασω αυτα τα 3 συνειδητοποιησα οτι δεν μπορουσα πια να κανω "κλασσικη" διαιτα οπως παλια! εχανα ενα και το ξαναπερνα, οση πειθαρχια ειχα παλια ειχε... μαλλον εξαντληθει! κι ετσι ψαχνοντας τυχαια στο ιντερνετ επεσα πανω στην ατκινς και ειπα να τη δοκιμασω, ειδα οτι δουλευει μια χαρα σε μενα κι ετσι σκεφτηκα "δε βαζω μπρος ως τα 68;". αν και ειμαι 1.70 και πολλοι θα ελεγαν οτι το ιδανικο μου ειναι πιο κατω, εγω εχω σαν ιδανικο τα 68, νομιζω οτι μου παει και πραγματικα ημουνα πολυ καλα σ αυτα τα κιλα. εχω χασει μεχρι στιγμης τα 5-6 απο τα δεκα, εμαι δλδ 72-73. με τοσες ατασθαλιες και πισω μπρος που εχω κανει τελευταια βεβαια θα επρεπε κανονικα να εχω φτασει προ πολλου στο στοχο μου! δεν πειραζει ομως, δε βιαζομαι!