Χριστινάκι συγχαρητήρια για τη συνολική σου απώλεια

Όπως λέει και το alalumaki κι εγώ πιστεύω ότι σε αυτά τα κιλά κ εφόσον τα έχασες με lowcarb( άρα θα φαίνεσαι ακόμη λιγότερα) είσαι παραπάνω από μια χαρά!Έτσι μην αγχώνεσαι καθόλου για το πότε θα χάσεις τα υπόλοιπα,άσε που πιστεύω ότι όταν φτάσεις στα 60 κι επειδή θα έχεις χάσει κυρίως πόντους δεν θα θέλεις να χάσεις άλλο.Το λέω αυτό γιατί κι εγώ είμαι 1.70 και πριν από 3 χρόνια είχα φτάσει 58 κιλά με ολιγοθερμιδική όμως δίαιτα (άρα είχα χάσει λιγότερους πόντους) και εκτός ότι ήμουν αρκετά αδύνατη είχα χάσει κι απ'το πρόσωπο(στέρεψα) κι όλοι μου έλεγαν ότι δε μου πάει αλλά εγώ είχα κολλήσει ήθελα το 5 μπροστά.Τώρα που βλέπω τις φωτό καταλαβαίνω ότι είχαν δίκιο κι όντως είχα ασχημήνει στο πρόσωπο
Φυσικά βλέποντας και κάνοντας θα δεις όταν φτάσεις κοντά στο στόχο σου πως νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου,απλά στο λέω ότι πολλές φορές από το κόλλημα σε ορισμένα στάνταρ που βαζουμε στον εαυτό μας διαστρεβλώνουμε την εικόνα μας και δεν βλεπουμε πως πραγματικά είμαστε π,χ εγώ τότε με θεωρούσα κανονική προς το αδύνατη και όταν με είδα σε μία φωτό με πέρασα αρχικά για μια συνάδελφο που ανέκαθεν τη θεωρούσα πολύ αδύνατη.τότε κατάλαβα πως φαινόμουν αληθινά.Αυτα!

Ελπίζω να μη σε κούρασα αλλά επειδή πέρασα από αυτό το τρυπάκι είπα να πω την εμπειρία μου.
Τώρα έχω βάλει ως στόχο τα 62 άντε το λιγότερο 61 όπου πιστεύω θα είμαι σούπερ!
Faniza συγχαρητήρια και σ'εσένα για την απώλειά σου

Εννοείται ότι θα τα χάσεις και φυσικά μεταξύ μας δεν έχει ντροπές

Κι εμένα κανείς δεν ξέρει τα κιλά μου(εκτός απ'τις αδερφές μου κι εσάς) και δεν χρειάζεται και να τα μάθει!χαχαχαχχα! Όταν κι αν ποτέ θελήσουμε θα τους πούμε,δεν υπάρχει ερώτηση που να μ'εκνευρίζει περισσοτερο απ'το:πόσα κιλά είσαι??? Φιλια σε όλους!