Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17051

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Καλημέρα σε όλους!Λοιπόν να ανακεφαλαιώσω την πορεία μου :)
Όταν πρωτοξεκίνησα Άτκινς έχασα τις πρώτες 2 εβδομάδες 1.6 κιλά,όμως μετά τις επόμενες 2 εβδομάδες(χωρίς ν'αλλάξω τίποτα στη διατροφή) όχι μόνο δεν έχασα αλλά με έδειξε και 600γρ. πάνω.Έτσι πήρα απόφαση να κάνω fast fat για να πάρω μπρος,το έκανα 5 μέρες και το αποτέλεσμα ήταν να χάσω τα 600γρ. που μπήκαν ξαφνικά αλλά επιπλέον ακόμη 1.4 κιλά :D Δεν θέλω να είμαι αχάριστη,σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη αλλά ήλπιζα για λίιιιιγο παραπάνω...anyway όπως είπα συνεχίζω κανονικά τη διατροφή αυξάνοντας μέρα με τη μέρα υδατάνθρακες και θερμίδες,αν και μάλλον θερμίδες αποφάσισα να τρώω περίπου 1300 και υδατάνθρακες μέχρι 15,εκτός απροόπτου.Αυτά τα νέα μου :)

[/url]
[/url
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από spring.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17052

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
spring τέλεια μια χαρά πας!! Αντε βουρ για τα επόμενα κιλάκια τώρα!! Να σε ρωτήσω όπως βλέπεις και στο tickeraki μου έχω χάσει κάποια κιλά αλλά εδώ και 10 ημέρες έχω κολλήσει και σκέφτομαι να κάνω και εγώ fast fat αλλά δεν ξέρω τι τρώμε και για πόσες ημέρες την κάνουμε. Δώσε μας τα φώτα σου κοριτσάκι!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17053

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Ευχαριστώ πολύ Liana και εσύ απ'ότι βλέπω τα πας υπέροχα!Είχα απογοητευτεί λίγο γιατί νόμιζα ότι θα χάσω παραπάνω(γιατί την κάνω στην απλή μορφή της τη διατροφή) αλλά ίσως παίζει ρόλο ότι δεν έχω να χάσω και πολλά κιλά και ότι μάλλον έχω σκληροπυρηνικό μεταβολισμό που αργεί να πάρει μπρος :lol: Πάντως το θετικό είναι ότι πρέπει να έχασα παραπάνω πόντους σε σχέση με τα κιλά,γιατί με είδε χτες μια φίλη μου που είχε να με δει κανά μήνα και μου είπε πως αδυνάτισα πολύ :D Ελπίζω μόνο τώρα που θα ξαναμπώ στη διατροφή να συνεχίσω να χάνω..
Τώρα για το fast fat,απ'ότι διάβασα πρέπει να το κάνει κάποιος που είναι κολλημένος τουλάχιστον 3 εβδομάδες(εγώ το έκανα βέβαια στις δύο αλλά το έκανα όχι γιατί είχα χάσει και είχα κολλήσει αλλά γιατί δεν είχα πάρει μπρος σχεδόν καθόλου).
Για το μενού δεν έχει και πολλές επιλογές τρως λίπος όπως:τηγανητά αυγά,μόρφατ,βούτυρο,ταχίνι,ξηρούς καρπούς,μαγιονέζα,
όλα αυτά όμως μέχρι 1000 θερμίδες την ημέρα,επιπλέον ελαχιστοποιείς τις πρωτεΐνες και φυσικά τους υδατάνθρακες.
Εγώ προσωπικά για να χορταίνω την έβγαζα κυρίως με τηγανητά αυγά,ένα για πρωινό,3 για μεσημεριανό,ένα για βραδινό,και ενδιάμεσα έτρωγα μόρφατ ή βούτυρο με ζαχαρίνη και κακάο.
Η αλήθεια είναι ότι πεινάς ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες και μετά πρέπει να μπεις σιγά σιγά ξανά στη διατροφή αυξάνοντας σταδιακά θερμίδες και υδατάνθρακες.
Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις ακόμη λίγο,να κάνεις τη διατροφή όσο πιο απλά μπορείς και αν δεις ότι δεν ξεκολλάς τότε το κάνεις.Ελπίζω να βοήθησα :)

Ξέχασα να συμπληρώσω ότι το κάνεις από 3 έως 5 μέρες

[/url]
[/url
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από spring.

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17058

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
ok spring μου σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά, θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα περιμένω καμια βδομαδούλα ακόμα. Καλή συνέχεια και σου εύχομαι ΓΡΗΓΟΡΑ καλά αποτελέσματα. Φιλάκια!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17203

• katmad
  • Το Άβαταρ του/της katmad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ας γράψω και σαυτό το νήμα

ξεκίνησα την Κυριακή 24/4 με 103,4 κιλά (ζυγίστηκα τη Δευτέρα)
το ύψος μου είναι 160 σαντιμετράκια
και πάμε...
στόχος είναι καταρχήν να δω εβδομηντακάτι και βλέπουμε
είμαι 48 χρονών και στην εμμηνόπαυση

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #17248

• irene
  • Το Άβαταρ του/της irene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημέρα κι από μένα!
εγώ ξεκίνησα 70 κιλά την προηγούμενη άνοιξη και τώρα, με κάποια διαλείμματα διατροφής ενδιάμεσα, είμαι 65,200!! στόχος μου είναι τα 50-55 κιλά... το πήρα απόφαση όμως!!! όχι άλλα διαλείμματα! άντε να δούμε αυτό το 5 επιτέλους μπροστά.... :D
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Syndication