Ευχαριστώ πολύ Liana και εσύ απ'ότι βλέπω τα πας υπέροχα!Είχα απογοητευτεί λίγο γιατί νόμιζα ότι θα χάσω παραπάνω(γιατί την κάνω στην απλή μορφή της τη διατροφή) αλλά ίσως παίζει ρόλο ότι δεν έχω να χάσω και πολλά κιλά και ότι μάλλον έχω σκληροπυρηνικό μεταβολισμό που αργεί να πάρει μπρος

Πάντως το θετικό είναι ότι πρέπει να έχασα παραπάνω πόντους σε σχέση με τα κιλά,γιατί με είδε χτες μια φίλη μου που είχε να με δει κανά μήνα και μου είπε πως αδυνάτισα πολύ

Ελπίζω μόνο τώρα που θα ξαναμπώ στη διατροφή να συνεχίσω να χάνω..
Τώρα για το fast fat,απ'ότι διάβασα πρέπει να το κάνει κάποιος που είναι κολλημένος τουλάχιστον 3 εβδομάδες(εγώ το έκανα βέβαια στις δύο αλλά το έκανα όχι γιατί είχα χάσει και είχα κολλήσει αλλά γιατί δεν είχα πάρει μπρος σχεδόν καθόλου).
Για το μενού δεν έχει και πολλές επιλογές τρως λίπος όπως:τηγανητά αυγά,μόρφατ,βούτυρο,ταχίνι,ξηρούς καρπούς,μαγιονέζα,
όλα αυτά όμως μέχρι 1000 θερμίδες την ημέρα,επιπλέον ελαχιστοποιείς τις πρωτεΐνες και φυσικά τους υδατάνθρακες.
Εγώ προσωπικά για να χορταίνω την έβγαζα κυρίως με τηγανητά αυγά,ένα για πρωινό,3 για μεσημεριανό,ένα για βραδινό,και ενδιάμεσα έτρωγα μόρφατ ή βούτυρο με ζαχαρίνη και κακάο.
Η αλήθεια είναι ότι πεινάς ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες και μετά πρέπει να μπεις σιγά σιγά ξανά στη διατροφή αυξάνοντας σταδιακά θερμίδες και υδατάνθρακες.
Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις ακόμη λίγο,να κάνεις τη διατροφή όσο πιο απλά μπορείς και αν δεις ότι δεν ξεκολλάς τότε το κάνεις.Ελπίζω να βοήθησα
Ξέχασα να συμπληρώσω ότι το κάνεις από 3 έως 5 μέρες