Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17000

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
ευχαριστώ πολύ DIMZAN να'σαι καλα :) Παραπάνω υδατάνθρακες δεν παίρνω γιατί δεν τρώω και τίποτα ιδιαίτερο καθημερινά,συνήθως τη βγάζω με ψητό κοτόπουλο,αυγά,μαρούλι και λίγο κασέρι, έτσι δεν φτάνω ούτε τους 15(εκτός από κάποιες φορές που θα φάω λίγη s&b αλλά δεν θα ξαναπάρω πια).Τώρα από θερμίδες τις μετράω καθημερινά και φτάνω περίπου στις 1400-1500(εκτός από 2 φορές που τις υπερέβηκα λίγο) και το βραδινό το τρώω μέχρι τις 20.00 , ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...ζυγαριά με λιπομετρητή έχω αλλά δεν την εμπιστεύομαι γιατί βγάζει το λίπος σύμφωνα με αλγόριθμο απ'ότι κατάλαβα γιατί ανέβηκα μια φορά επίτηδες κρατώντας ένα μπουκάλι και έδειξε παραπάνω όχι μόνο τα κιλά αλλά και το λίπος...έτσι δεν ξέρω τι να κάνω...σκέφτηκα να κατεβάσω τις θερμίδες αλλά πεινάω...

[/url]
[/url
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17001

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Μη βλεπεις τι κανουν οι αλλοι και οτι αυτοιν χανουν πιο γρηγορα απο σενα....καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.Και εσυ σε σχεση με τους περισσοτερους εδω εχεις λιγα κιλα και αυτο παιζει μεγαλο ρολο.Ποσα κιλα εισαι τωρα?Γιατι αν εισαι σε φυσιολογικα κιλα κ απλα θες να λεπτινεις κ αλλο μαλλον εκει οφειλεται οτι δε χανεις ευκολα.Και γω τωρα που ειμαι σε φυσιολογικα κιλα εχει μουλαρωσει ο οργανισμος μου και δεν εχω καμια ορεξη να κανω fast fat γιατι εχω μαθει να μη στερουμαι :D !

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17002

• spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το ξέρω ότι δεν έχω πάρα πολλά να χάσω(τώρα είμαι 72.7 με 1.70 ύψος και θέλω να φτάσω στα 62) αλλά πίστευα να χάσω τον πρώτο μήνα τουλάχιστον 3 έτσι ώστε το καλοκαίρι να φτάσω εκεί που θέλω.Επιπλέον τα κιλά αυτά είναι σχετικά πρόσφατα (τον Σεπτέμβρη ήμουν περίπου 66) έτσι πίστευα ότι θα χαθούν πιο εύκολα.
Βλέπω κι εγώ να κάνω φαστ φατ για να πάρω μπρος και μετά να παίρνω το πολύ μέχρι 1300 θερμίδες...

[/url]
[/url

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17003

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
μηπως εχεις φτωχο και μονοτονο μενου? φαε βουτυρο μαγιονεζα κανα χοιρινο κατι λιπαρο τελος παντων...τωρα προσφατα διαβασα σε εφημεριδα βιολογικων προιοντων τον τιτλο φατε λιπος για να καψετε λιπος....δεν ξερω τι να πω....η σοκολατα παντως ηταν ελαχιστη για να φταιει..πιες πολλα υγρα..εκτος αν ειναι αυτο που λεει το χριστινακι οτι δεν εχεις παραπανισια κιλα...βρε μπας κι εισαι κορμαρα και παιδευεσαι τζαμπα??????????????

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17004

• spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αχχχ μακάρι να ήμουν κορμάρα...δυστυχώς πρέπει να χάσω τα κιλά που έγραψα,έχω και ελαφρύ σκελετό οπότε καταλαβαίνεις...
τώρα για τα γεύματα η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μονότονα τρώω κάποιες φορές χοιρινό ή τόνο αλλά κυρίως κοτόπουλο.Λίπος παίρνω
από το ελαιόλαδο συνήθως όμως μερικές φορές τρώω κοτόπουλο σούβλα με πέτσα ή γύρο και τα αυγά τα κάνω τηγανητα..την προηγούμενη εβδομάδα έτρωγα και μαγιονέζα και λίγο ταχίνι αλλά λόγω θερμίδων και μη χασίματος τα έκοψα..τώρα αν θέλω κάτι γλυκό ανακατεύω λίγο βούτυρο με κακάο,γλυκαντικό,και ελάχιστη καρύδα,από νερό πίνω 2-3 λίτρα,,πιστεύω ότι τα κάνω σωστά τι να πω...

[/url]
[/url

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17005

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
εχεις το βιβλιαρακι που εχει στανταρ μενου καθημερινα για 2 βδομαδες περιπου σε καθε φαση? πες μου αν ειναι να στα γραψω μηπως και αλλαξει κατι...εμενα μου το στειλανε οταν πηρα το βιβλιο και προιοντα ατκινς.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα

Syndication