Εγώ μανίνα δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα και όπως και εσύ το συνέδεσα με τη διατροφή ,την οποία ακολουθώ από το Μάρτιο έχοντας χάσει γύρω στα12 κιλά.
Το ανέφερα στο δερματολόγο μου ο οποίος δεν μπορεί είπε να ξέρει αν αυτός είναι ο λόγος,αλλά η απώλεια πολών κιλών καμια φορά οδηγεί σε τριχόπτωση.Σε καμιά περίπτωση τα12 κιλά δεν μπορούν να θεωρηθούν πολλά για το διάστημα των 6 μηνών.Οταν ρώτησα μήπως η έλειψη υδατανθράκων είχε αυτό το αποτέλεσμα, μου απάντησε ότι δεν υπάρχουν σχετικές έρευνες,αλλά ,πόσες βιταμίνες νομίζω ότι έχουν τα μακαρόνια!
Το μόνο σίγουρο είναι μου είπε ότι ,ότι μου συνέβει σαν αιτία της τριχόπτωσης θα πρέπει να το ψάχνω 4 με 6 μήνες πρίν.
Απάντησα στο θέμα επειδή αν διαβάσεις στο σάιτ και η Marina αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα το οποίο αποκαταστάθηκε μετά απο ένα τετράμηνο.Εγώ αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα από τον Ιούνιο.Ελπίζω να μήν είμαι η εξαίρεση και να αποκατασταθεί το πρόβλημά μου.Ογιατρός μου είπε ότι κανονικά και λογικά η υπερβολική λήψη πρωτεινών ,μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει στα μαλλιά μου.
Αντέδρασα λίγο βίαια γιατί έχω γίνει πολύ ευαίσθητη με το θέμα.
Πάντως άμα ψάξεις στο φόρουμ θα δείς ότι η περίπτωση της τριχόπτωσης αναφέρεται,και αφού προηγουμένως δεν είχα πρόβλημα λογικά το συνέδεσα.Δεν έδωσα έκταση στους φόβους μου γιατί μπορεί να είναι αβάσημοι και να σας επηρεάσω αρνητικά στο θέμα της διατροφής.