Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #3895

• vaso
  • Το Άβαταρ του/της vaso
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μην τρομαζεις!

εμενα τουλαχιστον σιγουρα δεν εχει να κανει με τη διαιτα.
το προβλημα υπαρχει εδω και 6 χρονια.
ατκινς ξεκινησα πριν κανενα τριμηνο, δεν καταφερα να την κρατησω
και τωρα ειμαι παλι στην 10η μερα ενεργοποιησης.
νιωθω καποια αδυναμια, αλλα φανταζομαι επειδη ειναι οι πρωτες μερες
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #3896

• manina
  • Το Άβαταρ του/της manina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ουφ ανακουφίστηκα!!!!ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ!!Τι να την κάνω την κορμάρα (λέμε τώρα...)άμα είμαι σαν το Γιούλ Μπρίνερ...vaso έγραψε:
μην τρομαζεις!

εμενα τουλαχιστον σιγουρα δεν εχει να κανει με τη διαιτα.
το προβλημα υπαρχει εδω και 6 χρονια.
ατκινς ξεκινησα πριν κανενα τριμηνο, δεν καταφερα να την κρατησω
και τωρα ειμαι παλι στην 10η μερα ενεργοποιησης.
νιωθω καποια αδυναμια, αλλα φανταζομαι επειδη ειναι οι πρωτες μερες

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #3935

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Marina εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για την συμπαράσταση και ενθάρυνση που εμένα προσωπικά μου παρείχες!
Δεν θα έβλαπτε να σκεφτόμαστε και το πώς νοιώθουν οι άλλοι ξέρεις.
(οι Γιούλ Μπρίνερ ας πούμε).Ευχαριστώ.

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #3953

• manina
  • Το Άβαταρ του/της manina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αισθάνθηκα τραγικά άσχημα που κάνοντας χιούμορ (black ή βλακ εσείς θα το κρίνετε)αλλά αγχώθηκα πραγματικά.γιατί όπως ξεκίνησε αυτό το θέμα περί τριχόπτωσης,έδινε την εντύπωση πως ευθύνεται η διατροφή Ατκινς.Σε καμμία περίπτωση δεν είχα υπόψιν μου να θίξω ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και λυπάμαι για το ατυχές συμβάν.Όπως ειδες όμως ζήτησα διευκρινίσεις στο πόστ μου για το αν παίζει ρόλο η διατροφή.Επειδή αυτό το φορουμ αφορά την Ατκινς και επεξετάθη και στην τριχόπτωση γενικώς,με αποπροσανατόλισε με λάθος συμπεράσματα και ...παρεξηγήσεις χωρίς λόγο...ευθυμια έγραψε:
Marina εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για την συμπαράσταση και ενθάρυνση που εμένα προσωπικά μου παρείχες!
Δεν θα έβλαπτε να σκεφτόμαστε και το πώς νοιώθουν οι άλλοι ξέρεις.
(οι Γιούλ Μπρίνερ ας πούμε).Ευχαριστώ.

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #3966

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Εγώ μανίνα δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα και όπως και εσύ το συνέδεσα με τη διατροφή ,την οποία ακολουθώ από το Μάρτιο έχοντας χάσει γύρω στα12 κιλά.
Το ανέφερα στο δερματολόγο μου ο οποίος δεν μπορεί είπε να ξέρει αν αυτός είναι ο λόγος,αλλά η απώλεια πολών κιλών καμια φορά οδηγεί σε τριχόπτωση.Σε καμιά περίπτωση τα12 κιλά δεν μπορούν να θεωρηθούν πολλά για το διάστημα των 6 μηνών.Οταν ρώτησα μήπως η έλειψη υδατανθράκων είχε αυτό το αποτέλεσμα, μου απάντησε ότι δεν υπάρχουν σχετικές έρευνες,αλλά ,πόσες βιταμίνες νομίζω ότι έχουν τα μακαρόνια!
Το μόνο σίγουρο είναι μου είπε ότι ,ότι μου συνέβει σαν αιτία της τριχόπτωσης θα πρέπει να το ψάχνω 4 με 6 μήνες πρίν.
Απάντησα στο θέμα επειδή αν διαβάσεις στο σάιτ και η Marina αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα το οποίο αποκαταστάθηκε μετά απο ένα τετράμηνο.Εγώ αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα από τον Ιούνιο.Ελπίζω να μήν είμαι η εξαίρεση και να αποκατασταθεί το πρόβλημά μου.Ογιατρός μου είπε ότι κανονικά και λογικά η υπερβολική λήψη πρωτεινών ,μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει στα μαλλιά μου.
Αντέδρασα λίγο βίαια γιατί έχω γίνει πολύ ευαίσθητη με το θέμα.
Πάντως άμα ψάξεις στο φόρουμ θα δείς ότι η περίπτωση της τριχόπτωσης αναφέρεται,και αφού προηγουμένως δεν είχα πρόβλημα λογικά το συνέδεσα.Δεν έδωσα έκταση στους φόβους μου γιατί μπορεί να είναι αβάσημοι και να σας επηρεάσω αρνητικά στο θέμα της διατροφής.

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4345

• xrysa
  • Το Άβαταρ του/της xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
παιδια συνεχιζω να χανω τα μαλλια μου σε βαθμο απελπισιας..πηγα κουρευτηκα απο πολυ εως παρα πολυ θα ελεγα... φανηκαν περισσοτερα μιας και πηραν ογκο..αλλα καθε φορα που λουζομαι νιωθω οτι εχω κανει χημειοθεραπειες :cry: ... δεν υπερβαλω.
Τα μαλλια μου φευγουν τουφες...οχι μια εδω και μια εκει οι τριχες αλλα 10-15 μαζι.
Σε γιατρο δεν πηγα ακομα μιας και ξερω οτι λογω στιγματος εχω πολυ χαμηλο σιδηρο.
Ομως δεν ειμαι μοναχα εγω...η αδερφη μου μεσα σε ενα χρονο εχει δωσει πανω απο 1500 ευρω σε γιατρους και εξετασεις χωρια τα φαρμακα για να βρε τι εχει.
Τελικα ενας ενδοκρινολογος να ναι καλα ο ανθρωπος της ειπε οτι εχει ελλειψη μιας ορμονης που προκαλει την ανδρικη αλλοπεκεια (δηλαδη καραφλα) να λεμε τα πραγματα στεγνα.
Η μονη λυση ειναι αντισυλιπτικα τα οποια ξεκινησε και βαζει κι αυτη κατι λοσιον.
Παιδια περναμε φρικη με την αδερφη μου...εχει παθει καταθλιψη και με το δικιο της.
Γενικα οσοι δεν το περνανε δεν αντιλαμβανονται την σοβαροτητα του θεματος.
Ευθυμια καλο κουραγιο και ψαξου λιγο παραπανω με ενδοκρινολογο περα απο δερματολογο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.059 δευτερόλεπτα

Syndication