Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4348

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Χρυσα, αφου το ιδιο προβλημα, το εχει και η αδερφη σου, τοτε μιλαμε για κληρονομικοτητα. Ψαξτο στην οικογενεια, σε αντρες και γυναικες. Το προβλημα σ'αυτες τις περιπτωσεις, ειναι σοβαροτερο. Γιατι αν ειναι απο αγχος, καποια στιγμη περναει. Αν ειναι απο διατροφη, αλλαζεις διατροφη. Αλλα αν ειναι απο γονιδιο, μην το αφηνεις. Αφου υπαρχει λυση, καντο. Εχω ψωνιο με τα μαλλια μου, και σε καταλαβαινω.
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4349

• xrysa
  • Το Άβαταρ του/της xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι Ρουλακι..
εχεις δικιο...μεσα στην εβδομαδα θα σκασω το 500ρι σε εξετασεις :cry:

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4351

• low-carber
  • Το Άβαταρ του/της low-carber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμια έγραψε:
Οταν ρώτησα μήπως η έλειψη υδατανθράκων είχε αυτό το αποτέλεσμα, μου απάντησε ότι δεν υπάρχουν σχετικές έρευνες,αλλά ,πόσες βιταμίνες νομίζω ότι έχουν τα μακαρόνια!

κι'ομως οι βιταμινες Β που παιρνουμε απο τα δημητριακα ολικης αλεσης,απο τη βρωμη,απο τα οσπρια,απο τη μαγια μπυρας κλπ παιζουν τεραστιο ρολο στην υγεια των μαλλιων,δεν λεω βεβαια οτι εσενα η τριχοπτωση προερχεται απο αυτο αλλα μου κανει εντυπωση αυτο που ειπε ο δερματολογος για τους υδατανθρακες :shock:

Το ιδιο παλι με τον ψευδαργυρο που βρισκεται και αυτος στα δημητριακα ολικης αλεσης στους ξηρους καρπους,στο σουσαμι,στη μαγια μπυρας,στα οσπρια

Αφου πολλες φορες για την τριχοπτωση οι γιατροι δινουν μαγια μπυρας

και εγω παντως δεν πιστευω οτι 12 κιλα σε 6 μηνες ειναι πολλα,εχω ακουσει για ανθρωπους που εχουν κανει εγχειρηση για παχυσαρκια και εκει χανουν τους πρωτους μηνες πολλα κιλα και μαζι εχουν τριχοπτωση,αυτο ομως ειναι διαφορετικο

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4369

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
κοριτσια μην τρομαζετε! κι εγω κανω τη διατροφη 1 χρονο τωρα λ δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα! το αν κατι συμβαινει σε καποιους δεν ειναι λογος να πανικοβαλομαστε ολοι! εξαρταται τον οργανισμο , τις αιτιες , την προδιαθεση,, πολλα! παντως εσεις κοροτσια που το προβλημα σας εινα επικαιρο μην το αφησετε ετσι κοιταξτε το απο ολες τις πιθανες οπτικες γωνιες!ολοι εχουμε μια φυσιολογικη απωλια μαλλιων αναλογα τις εποχες! αντε πς πως καποιοι οργανισμοι επηρεαζονται κ λιγο με τη διατροφη αφου ξεκινουν κατι καινουριο, αγνωστο για το σωμα τους! για ποσο ομως? αυτη κραταει λιγο μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος! οταν το προβλημα παραμενει πρεπει να ψαχτητε βαθια!

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4574

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Μερικές ακόμη απλές συμβουλές.

Άλλαζε σαμπουάν και κρέμα μαλλιών κάθε φορά που τελειώνει. Ποτέ ίδια μάρκα δύο φορές. Δοκίμασε κάποια που δυναμώνουν. Κάνουν πραγματικά καλή δουλειά.

Μην χτενίζεσαι με στεγνά μαλλιά. Χτένιζέ τα με την κρέμα μαλλιών όσο είσαι στο μπάνιο. Απέφυγε το μπιστολάκι όσο μπορείς.

Αύξησε τις πρωτεϊνες.

Και περίμενε να τελειώσει το φθινόπωρο... Πέφτουν τα φύλλα, πέφτουν τα μαλλιά...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4579

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ναι συμφωνω!!ειναι καποιες εποχες που ολοι οι ζωντανοι οργανισμοι μαδαμε!!!!!! ανθρωποι σκυλακια γατακια ολα!!! οπως επισης κ το θεμα με την αλλαγη των προιοντων περιποιησης επισης! ισχυει! θυμαμαι οτι μας το ελεγαν στη σχολη οτι ανα τακτα χρονικα διαστηματα θα πρεπει να αλαζουμε σαμποπυαν, κρεμες σωματος, κρεμες προσωπου κτλ γτ συνηθιζει ο οργανισμος στο συγκεκριμενο px κ αδρανει! οποτε καντε το κι αυτο!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.183 δευτερόλεπτα

Syndication