Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4595

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Παιδιά αυτό με την αλλαγή σαμπουάν μου το είπε και ο δερματολόγος και το κάνω,πάντα με φαρμακευτικό σαμπουάν.
Ανέφερα σε προηγούμενη δημοσίευση ότι ο γιατρός μου είπε ,πόσες βιταμίνες να έχουν τα μακαρόνια!Αυτό μου το είπε αφού έκανα εξετάσεις αίματος και οι ενδείξεις μου ήταν στα μέτρα του κατώτερου φυσιολογικού!
Μου εξήγησε αφού μου έδωσε κυστίνη,βιοτίνη και ψευδάργυρο,ότι αν το ζήτημα της τριχόπτωσης οφείλεται σε έλειψη βιταμινών λόγω της διατροφής,μετά απο 15με20 μέρας η τριχόπτωση θα σταματήσει!Αφού ο οργανισμός θα παρει τις βιταμίνες του!
Ομως στην περίπτωσή μου αυτό δεν έγινε!Οπότε συμπερασματικά δεν μπορεί να οφείλεται μόνο στη διατροφή.
Απ’ότι καταλαβαίνεται απο τα κιλά που έχασα και τον χρόνο μέσα στον οποίο τα έχασα,δεν κάνω αυστηρή δίαιτα και τρώω σαλάτες .Δεν τρώω φρούτα ,τα οποία όμως δεν έτρωγα ποτέ στη ζωή μου παρα μόνο όταν είναι πάρα πολύ φρέσκα και σχεδόν άγουρα!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4721

• nadem
  • Το Άβαταρ του/της nadem
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για γερά μαλλιά βοηθά πολύ η Βιταμίνη Β η οποία απ' όσο ξέρω βρίσκεται σε αφθονία στα πουλερικά, το συκώτι, μαργαρίνη, το κρόκο του αυγού, σπανάκι, ψαριά, πράσινα λαχανικά, κόκκινο κρέας, πιπεριές, σέλινο, κ.α. αλλά κι ο σίδηρος που επίσης βρίσκεται σε κόκκινο κρέας, σπανάκι.
Στα όσπρια απ' ότι μου είπε ο ενδοκρινολόγος μου (ο οποίος με ένταξε σε δίαιτα χαμηλών υδατ/κών) δεν είναι μεγάλη η ποσότητα βιταμινών και σιδήρου. Απλά ήταν μια δικαιολογία για να τρώνε τα παιδιά τις φακές.
Με τη διατροφή αυτή όλα τα παραπάνω είναι σε αφθονία, οπότε θα επιμείνω κι εγώ στην προοπτική ελέγχου του θυρεοειδή σου και να ληφθεί υπ' όψιν κι η κληρονομικότητα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Syndication