Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο

Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3733

• xrysa
  • Το Άβαταρ του/της xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σε ολους..νεους και παλιους σε οσους ξερω και οσους θα γνωρισω.
Δεν ξερω αν θα συνεχισω την διαιτα..αλλα σιγουρα θα μπαινω εδω να παρακολουθω το πως πατε και να διαβαζω ευχαριστα νεα...
Εχασα καποια κιλα, τα πηρα παλι πισω, τα ξαναεχασα...ενας φαυλος κυκλος.Το θεμα ειναι οτι η διαιτα δουλευει αλλα θελει υπομονη κι επιμονη.
Το θεμα μου ειναι το εξης..οτι τις τελευταιες εβδομαδες και κανοντας ακομα την διαιτα εχω χασει σχεδον το 1/3 των μαλλιων μου χωρις να υπερβαλω..
θελω να ρωτησω ολους σας αν παρατηρησατε καποιο τετοιο φαινομενο αν οχι σε τοση ενταση αλλα αν χανετε αρκετα μαλλια και πιστευετε οτι σας εχει επηρεασει η διαιτα.Παιρνω σιδηρο και βιταμινη Ε αλλα χωρις αποτελεσμα.Εχω στεναχωρεθει τοσο πολυ που κοντευω να παθω καταθλιψη....
Που να απευθηνθω και τι εξετασεις να κανω αν ξερετε?
Ευχαριστω που με διαβασατε...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3734

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Xrysa καλησπέρα.

Το πρόβλημά σου δεν είναι καινούριο, έχει απασχολήσει και άλλα μέλη. Η τριχόπτωση μπορεί να είναι και εποχιακό φαινόμενο. Εμένα κάθε 6 μήνες μου πέφτουν όπως λες κ εσύ, πολλά πολλά! Με πετυχαίνεις στην ίδια κατάσταση λοιπόν!

Πάρε ενισχυμένες βιταμίνες, biocalpil ή pharmaton Geriatric. Η διατροφή μας είναι καλή και άγια αλλά αν συνδυάζεις κρέας με τυρί, το ασβέστιο δεν αφήνει το σίδηρο να απορροφηθεί επαρκώς. Κ έπειτα, ξέρεις αν τα λαχανικά που τρως καλύπτουν τις ανάγκες σου; οπότε βιταμινούλα για ένα μήνα. Επίσης, ζήτα σε φαρμακείο δαφνέλαιο. Έχει κάπου 3 ευρώ το μπουκαλάκι. Κάνεις μασάζ στις ρίζες με αυτό, το αφήνεις το βράδυ και λούζεις το πρωί (λαδώνει το μαλλί,δεν βγαίνεις με τπτ άλουστη!). Βοηθάει στο να βγουν νέες τρίχες. Εγώ ήδη νιώθω τα μαλλιά μου πιο δυνατά σε 1 βδομάδα βιταμίνης+δαφνελαίου (έχω υπέρμακρα πυκνά μαλλιά και ευτυχώς δεν εχει παρατηρησει κανείς τπτ).

Η κομμώτριά μου, μου είπε ότι υπάρχουν κάποιες αμπούλες που βοηθάνε στο δυνάμωμα, αλλά μετά από κανα μήνα απο το δαφνέλαιο θα το πάρω εγώ για να βγουν οι καινούριες πρωτα. Θα σε ενημερώσω γι' αυτές λοιπόν όταν έχω νέα..μαλλιά!

Υ.Γ. Ευθυμία εσύ πώς πας με την τριχόπτωση που αντιμετώπισες? Βρήκες λύση;

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3735

• xrysa
  • Το Άβαταρ του/της xrysa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nanage
Σε ευχαριστω για μια ακομα φορα για την αμεση ανταποκριση σου..
θα κανω οσα μου ειπες απο αυριο κιολας..εμενα το προβλημα ειναι πλεον ορατο.
Με πηρε απο κατω εχασα πολλα μαλλια απο το μετωπο πανω. Το Σαββατο παω για κουρεμα...σε ενα μαλλι λιγο πιο πανω απο την μεση ολο μπουκλα..δεν υπερβαλω.
Μακαρι να ειναι απο την διαιτα και να μην ειναι ορμονικη διαταραχη η οτιδηποτε αλλο.
Τι να κανω? να παρω σβαρνα τους γιαρους?

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3737

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τπτ, απλά με πετυχαίνεις μέσα!

Το άφησες και επιδεινώθηκε τόσο ή έπεσαν με τη μία; Πόσους υδ. τη μέρα παίρνεις; μόνο άμα είσαι στους 20- για πολύ καιρό μπορώ να θεωρήσω αιτία την διατροφή. Εσύ πού πιστεύεις ότι μπορεί να οφείλεται; Είναι και το άγχος ένας παράγοντας..

Ξεκίνα το δαφνέλαιο, με την πρώτη εφαρμογή εγώ τα ένιωσα καλύτερα κ είναι φυτικό. Από Δευτέρα βλέποντας και κάνοντας για ορμονολόγο/δερματολόγο, δεν ξέρω ποιος είναι καταλληλότερος.

Φιλιά και να μας πεις τι γίνεται!

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3740

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το πρόβλημά σου μπορεί να είναι και διατροφικό, αλλά η απώλεια από το τριχωτό της κεφαλής κυρίως είναι ψυχολογικό φαινόμενο.
Φρόντισέ το άμεσα αλλά απευθύνσου σε ειδικούς.
Σου στέλνω π.μ Αν θέλεις διάβασέ το προσεκτικά.

Re: Απωλεια μαλλιων σε τραγικο βαθμο 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #3747

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
καλη μου Χρυσα, αν αποκλεισεις τον ψυχολογικο παραγοντα, θα σου ελεγα να ψαξεις τον θυροειδη σου. Δεν ξερω την ηλικια σου, αλλα οι πιο συνηθησμενες αιτιες της τριχοπτωσης ειναι ο θυροειδης και ορμονικα, η προεμμηνοπαυσιακη περιοδος. Βεβαια αν αποκλεισουμε παντα το ψυχολογικο, γιατι αυτο, ειναι και η νουμερο ενα αιτια. Οσο για το θεμα της διατροφης, θα επεφταν λιγα μαλλια, τα οποια μετα θα ξαναεβγαιναν και μαλιστα πιο πλουσια απο πριν. Οχι τοσα πολλα οσα μας περιγραφεις.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.192 δευτερόλεπτα

Syndication