Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: ερωτησεις..αλλα οχι λιγεσ!!!

ερωτησεις..αλλα οχι λιγεσ!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8680

• pinky
  • Το Άβαταρ του/της pinky
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
βασικα με λενε μαρια..γεια σασ λοιπον..ειμαι τελειω ασχετη με αυτη τη διαιτα απλα ειμαι ανθρωποσ που εντυπωσιαζεται απο τα γρηγορα αποτελεσματα και ποιοσ δεν θελει να χασει γρηγορα βαροσ??θελω να ρωτησω καποια πραγματα και αν ειναι ευκολο να μου απαντησετε τ απογευματακι γτ δεν εχω ιντερνετ στ σιτι και πηγαινω εξω...θελω να ακολουθησω αυτη τη νεα διαιτα(για μενα τοθλαχιστον) αλλα δε ξερω καν τροφιμα καν το ποσο καιρο τα ποσα κιλα χανονται δε ξερω τιποτα οποτε η βοηθεια σασ θα ηταν απαραιτητη για μενα..αν εχω καταλαβει καλα πρεπει να τρωω λιγοτερο απο 20 γρ. υδατανθρακεσ τη μερα??οτι θελω αρει να ειναι λιγοτερο απο 20 υδατανθρακεσ??δηλαδη μπορω και ολα μαζι??αρκει να μην ειναι παραπανω απο 20 γρ??ακομη θελω να σασ πω οτι εχω τααιπωρησει τν οργανισμο μου απο διαφορεσ στερησεισ και ο μεταβολισμοσ μου δεν πρεπι να ειανι και πολυ στ "καλα" του...το κακο με μενα ειναι η απογοητευση και οτι θελω να βλεπω γρηγορα αποτελεσματα δε ξερω γιατι..παλια ετρωγα μονο 400 θερμιδεσ τη μερα και εχανα 1 κιλο σ 4 μερεσ...και μια εβδομαδα πριν αδιαθετησω δεν εχανα ποτε..φετοσ ειχα εξετασεσ "παννελληνιεσ"...και δν μποροθσα να τρωω τοσο λιγο...βασικα τα εχω ανει ενα μπαχαλο με το φαγητο και θελω να ξεκινησω απ την αρχη με τ σωμα μου γτ το σκαμπανεβασμα στ κιλα μου εχει γινει μονιμο και το μισω!!!ουυυυυυυφφφ...μου αρεσε που τα ειπα...αα!!θα μοθ αρεσε αν μο υ προτεινατε και ενα μενου με ευκολα φαγητα δηλαδη να μπορω να τα βρω στο σουπερ μαρκετ οχι κατι μπριζολεσ puivre η καπωσ ετσι που εβλεπα σε αλλα site..xaxa..:) και κατι τελευταιο αν αρχισω αυτι τη διαιτα αυριο επειδη την αλλη εβδομαδα θα αδιαθετησω θα εχει αποτελεσμα ή δεν εχει σχεση με αυτο???σασ ευχαριστω πολυυυυυυυυ και περιμενω mail sas....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ερωτησεις..αλλα οχι λιγεσ!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8681

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
pinky, Μαρια, κατ'αρχην, καλως ηρθες και εσυ.
Οι ερωτησεις σου, ειναι οντως πολλες, και οπως καταλαβαινεις, δεν μπορουν να απαντηθουν, για τον απλο λογο, οτι ειναι διασπαρτες οι απαντησεις μεσα στο φορουμ. Η συμβουλη μου λοιπον, ειναι α) να μην αγχωνεσαι και β), να αφιερωσεις λιγο χρονο, ξεψαχνιζοντας το φορουμ, οπως καναμε ολοι μας στην αρχη. Καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολο, απο την στιγμη που δεν εχεις ιντερνετ στο σπιτι, αλλα δεν θα σου παρει πανω απο μια ωρα για να μαθεις τα βασικα.
Θα σε παρακαλουσα επισης, να προσεξεις λιγο τον τροπο που γραφεις, γιατι μεχρι να βγαλω ακρη, στραβωθηκα η γυναικα!!! :lol: :lol:
love your self

Re: ερωτησεις..αλλα οχι λιγεσ!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8682

• pinky
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καταρχας συγγνωμη που εγραφα ετσι αλλα βιαζομουνα.μπορεις απλα να μου απαντησεις αν εχει σημασια που την επομενη βδομαδα θα αδιαθετησω?????? ι δεν εχει καμια σχεση? διοτι δεν αφορα την ποσοτητα τον θερμιδων αλλα τουσς υδατανθρακες?

Re: ερωτησεις..αλλα οχι λιγεσ!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8683

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
pinky οχι κοριτσι μου δεν εχει σχεση το οτι θα αδιαθετησεις.σου ευχομαι καλη αρχη.ολα θα πανε καλα αρκει να πιστεψεις σε αυτη την διατροφη.οπως σου ειπε το roulaki για να σου απαντησουμε σε ολες τις ερωτησεις χρειαζομαστε καποιες ωρες.η γενικη φυλοσοφια ειναι αποφευγουμε δια ροπαλου ζαχαρη πατατα ρυζι λευκο αλευρι.οοοοολα τα αλλα επιτρεπονται.μονο μην ξεπερνας στην αρχη τους 20 υδατανθρακες.θελεις φρουτο; φατο αλλα θα εχεις παρει ηδη τους μισους υδαταν .θελεις γιαουρτι ; εχει γιαουρτι με 2,8% υδατ. φαε λαχανικα οοοοτι τραβαει η ψυχουλα σου εκτος απο τα απογορευμενα.καλη συνεχεια

Re: ερωτησεις..αλλα οχι λιγεσ!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8684

• pinky
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εχουν καμια σχεση οι θερμιδεσ ή μονο τουσ υδατανθρακες θα κοιταω? δηλαδη μπορω να φαω και ενα παγωτο αν στην συσκευασια γραφει οτι εχει λιγους υδατανθρακες?

Re: ερωτησεις..αλλα οχι λιγεσ!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8685

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Pinky παγωτό κάτω από 12 δεν θα βρεις. Και αυτό είναι μια αηδία από γεύση. Επειδή σε βλέπω ζεστή και χαίρομαι, διάβασε λίγο το φόρουμ πριν ξεκινήσεις. Υπάρχουν αρκετά σημεία που λέμε ότι ναι μεν χάνεις γρήγορα και χωρίς να πεινάς, αλλά αν σταματήσεις την διατροφή τα κιλά που έχασες θα επανέλθουν και με το παραπάνω.

Το μόνο πρόβλημα που θα έχεις με την περίοδο είναι πως θα θες να φας παραπάνω. Φάε. Απλά να μην είναι υδατάνθρακες. Στην χειρότερη θα κολλήσεις. Να πάρεις αποκλείεται...
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.124 δευτερόλεπτα

Syndication