Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς;

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15477

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Μπραβο μια χαρα σε βρισκω,ετσι να συνεχισεις!!!Εγω τρωω λιγη σοκολατα s&b και φουντουκια ως σνακ ενδιαμεσα των γευματων.Απλως πρεπει να μενουμε σε μικρες ποσοτητες.Αν δε μπορειτε να κρατηθειτε τοτε μην ανοιξετε καν τη σοκολατα γιατι οχι τιποτα αλλο θα τρεχετε και τουαλετα μετα :lol: !
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15480

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Είχα σκεφτεί να την αγοράσω την Παρασκευή στο super αλλά θεώρησα ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα και έτσι δεν την αγόρασα.

Από την άλλη επειδή έχω εθισμό με τη ζάχαρη θέλω να αποτοξινωθώ.
Δεν θα πάθω τίποτα αν δεν φάω κάτι γλυκό για ένα διάστημα. Ε μετά υπάρχουν επιλογές και εκεί.

Αυτό με τη τουαλέτα κακό δεν είναι μερικές φορές. :D :D
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν από Venia.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15481

• christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Και γω ημουν εθισμενη στη ζαχαρη αλλα αυτη δεν εχει ζαχαρη.Και μπορω ανετα να μεινω σε 3-4 κομματακια.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15482

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Λοιπόν εγώ το μόνο καλό που έχω είναι οτι τα γλυκά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα και για να μην παρεξηγηθώ ναι αν με κέρναγε καποιος ενας γλυκό πριν απο την δίαιτα θα το έπερνα και μια χαρά αλλά δεν βρίσκω κάτι εθιστικό να με τραβάει να φάω σοκολάτα. Είμαι τυχερή σε αυτό. Εγω έχω θέμα με το φαγητό γενικά θέλω το σουβλάκι μου, θέλω το κοτομπέικον μου και αυτά με αυτην δίαιτα αυτή μπορώ και τα τρώω.
Σήμερα το πρωί ας πουμε έφαγα ενα αβγό βραστο και για δεκατιανό επειδή πείναγα λίγο πήρα 5 φέτες γαλοπούλα και έφαγα. Υπό άλλες συνθήκες θα έτρωγα ενα κουλούρι cowsleep ή μια τυρόπιτα μεσα στους υδατάνθρακες και τα λίπη.

Να ρωτήσω διάβασα οτι μπορεί να μυρίσει το στόμα απο την κέτωση. Αληθεύει?? Εχω ένα θέμα με την αναπνοή θέλω να μυρίζει listerine και καθαριοτητα.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15485

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ναι ισχύει αυτό με την κακοσμία. Εμένα όμως δε μου έτυχε...Μπορεί να μην τύχει ούτε σε σένα. Αλλά και πάλι δε βλέπω το λόγο να μην πλένεις τα δόντια σου και να κάνεις listerine.

Όσο για τα παραπάνω συμφωνώ. Και την προηγούμενη φορά που ήμουν στην Atkins κρατούσα τη διατροφή απλή. Έτρωγα κρέατα, αυγά, ψάρια, σαλάτες και τυριά. Ούτε χρειάστηκε να μετρήσω ποσότητες. Έτρωγα όσο χρειαζόμουν.Δεν ήμουν υπερβολική βέβαια. Γι αυτό τονίζω το ΟΣΟ χρειαζόμουν. Μετά την τρίτη βδομάδα έτρωγα κανονικά και λαδερά σε κανονική ποσότητα και με προσοχή για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν έκανα καμιά από τις συνταγές για γλυκά κλπ για να μην ξαναπέσω στην παγίδα του γλυκού. Είχα παρει και S&B αλλά με θέρισε και εκεί σταμάτησε η σχέση μου μαζί της. Σε τρεις περιπτώσεις ήπια και έφαγα σχεδόν κανονικά. Παρόλα αυτά σε ένα μήνα και χωρίς να έχω πάρα πολλά κιλά για χάσιμο ήμουν μείον 6.

Αυτή τη διατροφή την πιστεύω πολύ. Είναι η διατροφή που αν την τηρήσεις καλά σε αποζημιώνει.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15487

• christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αν σε αποζημιωνει λεει!!!Ειδικα αν εχεις διαφορα ορμονικα που τα επιπεδα της γλυκοζης παιζυν μεγαλο ρολο ειναι ο,τι καλυτερο.Μη με ματιασω και κολλησω παλι αλλα παει πολυ καλα χωρις να το καταλαβαινω....φτου φτου σκορδα :lol: !
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication