Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς;

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15500

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
ephoebe την ατκινς την κάνω απο την Δευτέρα και ενώ ήμουνα διστακτική επειδή διάβαζα στο internet αρνητικά σχόλια γι'αυτόν τον τρόπο ζωής τώρα πια δεν είμαι γιατί βλέπω οτι λειτουργεί... τώρα αν στο μέλλον δω οτι παρουσίαζω κάποιο πρόβλημα απλά θα αυξήσω λίγο τους υδατάνθρακες.

roulaki αυτό που μου λείπει πραγματικά είναι όντως το μακαρόνι ....... είναι η αδυναμία μου ανάμεσα σε ένα λαχταριστό σουβλάκι με πατάτες, τζατζίκια κτλ και ανάμεσα σε μακαρόνια παω στα ζυμαρικά με χίλια τα λατρεύω αλλά θα μάθω να ζω και χωρίς αυτά. Εχω ουτως η αλλως λόγο υποθυρεοειδισμου αντίσταση στην ινσουλίνη και ο ενδοκρινολόγος μου ειπε να μειώσω ζαχαρη, ψωμια και ζυμαρικά και επειδή τότε αρνήθηκα μου είχε γράψει κάτι χάπια που περνουν οι διαβητικοί τώρα όμως πια δεν τα χρείαζομαι αυτά τα χάπια.

Μια έρωτηση να σας κάνω βρίσκομαι στην 3η μέρα ατκινς και σήμερα κάποια στιγμή ψιλοζαλίστηκα ήταν 11.00 το πρωι και είχα φάει στις 6.00 λίγη τυρόπιτα και μετά τίποτα άλλο. Οταν ζάλιστηκα ήπια ένα τσαι πράσινο χωρίς ζάχαρη μετά τα 30 λεπτά πάλι μου ήρθε μια ψιλοζαλάδα. Λέτε να παθαίνω υπογλυκαιμίες??
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15501

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Καλημέρα κορίτσια ,

Liana μάλλον αρχίζεις να μπαίνεις στην διαδικασία της κέτοσης.
Η κέτοση ξεκινάει μετά από 2-3 ημέρες από την έναρξη της διατροφής. Να προσέχεις τώρα λοιπόν όχι παρασπονδίες γιατί είναι κρίμα να βγεις από την διαδικασία.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15502

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
προσπαθώ να προσέχω και μεχρι στιγμής τα καταφέρνω μια χαρά. Θα προσπάθησω να τρώω απο αύριο πιο τακτικά μικρά γευματάκια αλλά με προσοχή. Ντρέπομαι να παίρνω απο το σπίτι μου φέτες γαλοπούλα και να τις τρώω στην δουλειά. Ισως η τυρόπιτα χωρίς φύλλο είναι μια καλή λύση.
Στην δουλειά εσύ τι τρως αλήθεια?
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15503

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
πας πολύ καλά,οι ζαλάδες είναι απόλυτα φυσιολογικές λόγω της αποτοξίνωσης από του υδατ.τώρα για τις δύο εβδομάδες έχεις λίγες επιλογές για τη δουλειά.λίγο ενταμ με γαλοπούλα και καμιά σαλατιτσα είναι καλές εναλλακτικές.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15504

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Όχι Christnaki αν δουλεύεις σε γραφείο έχεις τις ίδιες επιλογές σαν να ήσουν σπίτι σου…
Εγώ παίρνω κανονικά ταπεράκια στη δουλεία.
Ακόμα και πρωινό τρώω εδώ.
Συνήθως πρωί τρώω μια σκανδιναβική με βούτυρο κατά τις 12 1φέτα ζαμπόν με 1 φέτα τυρί μεσημέρι τόνο σε λάδι με σαλάτα και λίγο πριν φύγω θα φάω ξανά μια σκανδιναβική με 30γρ. τυρί Philadelphia.

Γιατί να ντραπώ εδώ δεν ντρεπόμουνα που έτρωγα τα σάντουιτς και τα γλυκά τώρα θα ντραπώ που τρώω υγιεινά???
Βεβαία θέλει οργάνωση το θέμα γιατί κουβαλάω 5 μικρά μπολάκια μαζί μου αλλά οκ δεν με ενοχλεί.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15505

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ναι αλλά καλό θα ήταν να μη φάει τώρα σκανδ. Φρυγανια.θέλει οργάνωση γιατί έχουμε μάθει στην εύκολη λύση του έτοιμου σάντουιτς .ταπερακια λοιπόν όπως κάνουν και τα μοντέλα.κάτι ξέρουν :lol:
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.122 δευτερόλεπτα

Syndication