ephoebe την ατκινς την κάνω απο την Δευτέρα και ενώ ήμουνα διστακτική επειδή διάβαζα στο internet αρνητικά σχόλια γι'αυτόν τον τρόπο ζωής τώρα πια δεν είμαι γιατί βλέπω οτι λειτουργεί... τώρα αν στο μέλλον δω οτι παρουσίαζω κάποιο πρόβλημα απλά θα αυξήσω λίγο τους υδατάνθρακες.
roulaki αυτό που μου λείπει πραγματικά είναι όντως το μακαρόνι ....... είναι η αδυναμία μου ανάμεσα σε ένα λαχταριστό σουβλάκι με πατάτες, τζατζίκια κτλ και ανάμεσα σε μακαρόνια παω στα ζυμαρικά με χίλια τα λατρεύω αλλά θα μάθω να ζω και χωρίς αυτά. Εχω ουτως η αλλως λόγο υποθυρεοειδισμου αντίσταση στην ινσουλίνη και ο ενδοκρινολόγος μου ειπε να μειώσω ζαχαρη, ψωμια και ζυμαρικά και επειδή τότε αρνήθηκα μου είχε γράψει κάτι χάπια που περνουν οι διαβητικοί τώρα όμως πια δεν τα χρείαζομαι αυτά τα χάπια.
Μια έρωτηση να σας κάνω βρίσκομαι στην 3η μέρα ατκινς και σήμερα κάποια στιγμή ψιλοζαλίστηκα ήταν 11.00 το πρωι και είχα φάει στις 6.00 λίγη τυρόπιτα και μετά τίποτα άλλο. Οταν ζάλιστηκα ήπια ένα τσαι πράσινο χωρίς ζάχαρη μετά τα 30 λεπτά πάλι μου ήρθε μια ψιλοζαλάδα. Λέτε να παθαίνω υπογλυκαιμίες??