Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς;

Re: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13452

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
προς daro801.επειδη ειμαι χρονια στην κουζινα τις μελιντζανες αν τις κοψεις και τις βαλεις σε αλατονερο και μετα τις τηγανησεις δεν χρειαζονται καθολου αλευρι.ουτε και λαδερες ειναι.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ξυπναω γυρω στις 10 γιατι εργαζομαι σπιτι και μεχρι πολυ αργα κ ετσι δεν μπορω να τρωω πολυ το πρωι.οσο για τα τρουφακια εξηγησα χθες που ρωτηθηκα πως τα κανω.δυστυχως δεν ξερω να γραψω στις συνταγες.Στο μελλον....πες μας εσυ για τις ωμοφαγικες που τρως και ειναι μουρλια να τις δοκιμασουμε.
οσο για την δικη σου διατροφη τυγχανει να διαβαζω το βιβλιο το μπλε και εκει γραφει ο ιδιος ο ατκινς σελιδα 162 στους 12 κανονες της ενεργοποιησης 0 9 κανονας ειναι αποφυγη ασπαρταμηςκαι ο 10 κανονας ειναι αποφυγη της καφεινης .Οσο για τα γλυκαντικα συμβουλευει να περιοριζονται σε τρια φακελλακια τη μερα ισως να τα ξεπερνας γιαυτο και παρατηρησες οτι σε κολλανε.Παντως ευχαριστουμε που σκεφτηκες αυτο το θεμα γιατι ετσι μπορουμε να βοηθουμε ο ενας τον αλλον αφου ειμαστε στην αρχη ακομα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13454

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Ειρηνη, εγω προσωπικα πινω καφε (γιατι καφε δεν προκειται να κοψω οσο ζω, ο ιδιος ο Ατκινς να αναστηθει...χαχα...) κ δεν με κολλαει ευτυχως...Ξερω ομως οτι στο βιβλιο λεει οτι απαγορευεται οποτε προτεινει καφε χωρις καφεινη ή οτιδηποτε αλλο περιεχει καφεινη...παντως να σου πω πώς προσωπικα μεσω Ατκινς εχω δει οτι πραγματα που με κρατουσαν σταθερη στη ζυγαρια, τωρα δεν με κρατανε κ με κρατανε κολλημενη, αλλα, διαφορετικα. Στο λεω σε περιπτωση που στερεισαι τον καφε, να δοκιμασεις εστω κ εναν την ημερα. (απο προσωπικο πονο που λατρευω τον καφε...καταλαβες?:))

Επισης να πω με την ευκαιρια οτι εμενα δεν με βοηθαει το να τρωω γλυκακια καθημερινα κ παρατηρησα πως οταν ακολουθω μια πιο απλη διατροφη (με πιο απλες συνταγες, χωρις πολλες ντοματες, κρεμμυδια, σαλτσες τετοιες χανω κ πιο ευκολα). Τουλαχιστον μεχρι σημερα!

Re: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13455

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και εγω το ιδιο Σοφια.οσο πιο απλα τοσο χαννω.Οσο για τον καφε και τα αναψυκτικα μαλλωσαμε εδω και 14 χρονια χαχα.

Re: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13458

• daro801
  • Το Άβαταρ του/της daro801
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Δεν υπάρχει συνταγή βάζω ταχίνι,ξηρούς καρπούς, λίγα μούρα ασαι ή καρπόυς γκότζι,σταγόνες μπόλικες νατρίν και για να δέσουν βάζω λίγο χυμό λεμόνι ή πορτοκάλι..Πρέπει να πειραματίζεσε με τις ποσότητες..εγώ επειδή είμαι στην 1η φάση δεν έβαλα φρούτα,μόνο χυμό λεμόνι..Βάζω τα υλικά στο μούλτι,για να πάρει μορφή σαν ζυμη και μετά το πλάθω σαν τρουφάκι..σε ένα μπολάκι έχουμε ινδική καρύδη ,παίρνουμε τα τρουφάκια και τα βάζουμε μες στην καρύδα..Δοκιμάζουμε αμά μας αρέσουν άν όχι τα βάζουμε 2 με 6 ώρες στο φούρνο στους 50 βαθμούς..Και μετά καλή όρεξη..Υ.Γ ο φούρνος αν είναι 4 ώρες στους 50 βαθμούς είναι σαν να είναι 2 ώρες στους 220 βαθμούς...!Ενημερωτικά!1!!!!! Καλή όρεξη..Σύντομα όταν θα ξανακάνω θα κρατήσω συνταγή!!!

Re: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13460

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
ειρηνακι μπραβο σου:) καλη μας συνεχεια λοιπον!!!

Re: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13464

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλη μας συνεχεια καλη μου......αυτη τη βδομαδα εδιωξα 2 καταραμενα και πετω........χαχα
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.195 δευτερόλεπτα

Syndication