Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς;

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14609

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
LIANA μου οχι .Παρε ενα βιβλιο διαβασε λιγο και μετα αρχιζεις.Πρεπει να καταλαβεις πως δουλευει η ΑΤΚΙΝΣ για να πετυχεις.Βασιζετε στον περιορισμο των υδατανθρακων και στην ενεργοποιηση μονο 20 την μερα οποτε ενα ποτηρι γαλα (200μλ)εχει περιπου 9 .4 αλλα τα δημητριακα που εξαρταται και τι εχουν μεσα.Να παρεις ενα υδατανθρακομετρητη και να μετρας εχουμε και εδω....ριξε καμια ματια.θα καταλαβεις πως λειτουργει αν μελετησεις και αν εχεις απορια να ρωτας οτι θελεις...καλη επιτυχια!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14610

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Irena συγνώμη που σε ξανα ενοχλώ αλλά τι είναι ο υδατανθρακομετρητης? Όπως είναι ο θερμιδομετρητής? Χρείαζομαι ένα βίβλιο ατκινς όπωσδήποτε. Ειδα στις εγκδόσεις Διόπτρα είναι καλό?
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14611

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
φιλη μου οπως καταλαβες ειναι ο μετρητης υδατανθρακων.Εμενα μ εδωσαν ενα οταν πηρα το βιβλιο κ μαλιστα δωρεαν...κοιταζω και απο δω τον καταλογο.Υπαρχει και ενας καταλογος συνθεσης τροφιμων στο ιντερνετ και παντα να βρησκεις και να εχεις σημειωματαριο δικο σου να τα εχεις ανα πασα στιγμη.Οσο για γλυκαντικο εγω περνω του γιωτη δεν τρωω ασπαρταμη.Τωρα που ειναι αρχες να προσεχεις πολυ τ υδατανθρακες για να μπεις στην κετωση(να χρησιμοποια λιπος ο οργανισμος σου σαν καυσιμο)και θα δεις μεγαλη διαφορα ειδικα σε ποντους.Ομως μελετα λιγο γιατι ειναι σαν να θελεις να οδηγησεις αυτοκινητο χωρις να ξερεις απο οδηγηση.Κανε λιγο υπομονη για να αρχισεις σωστα γιατι ειναι διατροφη μιας ζωης και οχι τσουκ κ τελειωσες.Αν δεν προσεξεις μολις φας κατι θα τα βαλεις ολα πισω οτι χασεις .Θα μπαινεις στην καθε φαση την σωστη στιγμη.Και παλι σου ευχομαι τα καλυτερα....και ειμαι σιγουρη οτι θα πετυχεις οτι θελεις ειμαστε εμεις εδω....φιλια

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14612

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι το βιβλιο ειναι μια χαρα και εγω αυτο εχω αλλα εχω και το παλιο που εξαντληθηκε....που απο οτι ξερω το εχει μια κοπελλα απο εδω μεσα και το στελνει σε ηλεκτρονικη μορφη.

Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14613

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
irena σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Θέλω να σε ρωτήσω έσυ πόσο καιρό κάνεις την Ατκινσ? Πόσα κιλά έχασες? Εγώ έχω σκοπό να χάσω 20 κιλά με την Ατκινς είναι δύσκολο? Πρέπει να χάσω αυτα τα κιλά για να καταφέρω να μέινω έγκυος. Το έχω βάλει σκοπό να τα καταφέρω μακάρι να το πετύχω.
Το Σάββατο που δεν δουλεύω θα παω να το αγοράσω και να το διαβάσω με την ησυχία μου το Σ/Κ.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Re: Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14614

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
αντε καλο διαβασμα και καλη αρχη!!!
παρε κι ενα μπλοκακι και γραφε οτι τρως.υδ.και θερμιδες αν εχεις κεφι,για να ξερεις ποσο τρως και σε τι συνολο φτανεις!βοηθαει πολυ για να εχεις παντα τον ελεγχο!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα

Syndication