Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς;

Απ: Re: Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14621

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Καλησπέρα σας ξάνα.
Θέλω να μου πείτε ποιο απο τα δυο βιβλία είναι το καλύτερο το ένα είναι πιο ακριβό απο το άλλο.

www.getitnow.gr/prod/me-and-home/biblia-...a-zoi/prod1012846pp/

www.getitnow.gr/prod/me-and-home/biblia-...a-atkins/prod244016/

Πείτε μου γιατί αύριο ένα απο τα δύο θα το παραγγείλω αύριο. Ευχαριστώ
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14622

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Eγω το πρωτο εχω παρει που ειναι γραμμενο απο μια ομαδα γιατρων.Το δευτερο ειναι γραμμενο απο τον ιδιο τον Ατκινς.Νομιζω οτι σ'αυτο ειναι η πιο αυστηρη εκδοχη της διαιτας.

Απ: Re: Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14623

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Εγώ έχω το δεύτερο. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Το πρώτο δεν το έχω διαβάσει καθόλου. Ίσως το δεύτερο για να είναι ακριβότερο, είναι καλύτερο.... Δεν ξέρω.
love your self

Απ: Re: Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14625

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Οποιος εχει και τα δυο ειναι καλυτερα.Παρε το καινουργιο καλυτερα και μετα αν μπορεσεις και μεινεις στην διατροφη περνεις και το παλιο.Το θεμα ειναι να καταλαβεις τα κυρια περι διατροφης και κετωσης..Μου φαινετε πολυ παραξενο το οτι βρηκες το παλιο στην ελλαδιτσα δεν ειχε και βρηκα απο Κυπρο καποιας κοπελλας απο εδω μεσα που το ηθελε πολυ.

Απ: Re: Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14628

• theonymfh
  • Το Άβαταρ του/της theonymfh
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
καλησπερα σε ολες! ηθελα να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω το βιβλιο και αυτη τη στιγμη μου ειναι δυσκολο να το παρω, στην πρωτη φαση τρωτε κρεμα για πρωινο και ξηρους καρπους? η' ταχινι? εγω την κανω τωρα 10 μερες με ελαχιστους υδατανθρακες. μπορω να τα φαω αυτα? αν μπορειτε να μου πειτε γιατι μαλλον εχω μπερδευτει. ευχαριστω και καλη δυναμη!

Απ: Re: Απ: Τι τρώμε στην πρώτη φάση της Δίαιτας Ατκινς; 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14629

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Στην πρωτη φαση δεν επιτρεπονται οι ξηροι καρποι αρα ουτε το ταχινι.Βεβαια αυτο ισχυει για τις πρωτες δυο εβδομαδες,αν κανεις την πρωτη φαση πιο πολυ καιρο τοτε μπορεις να τα καταναλωσεις.Προσοχη ομως με τους ξηρους καρπους γιατι τους εχουν τους υδατ. τους.Οταν λες κρεμα τι εννοεις?Αν ειναι χαμηλων υδατανθρακων επιτρεπεται.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication