Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #8501

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σε ολους!!!

Και ναι φιλοι μου, μετα απο ενα δυνατο κολλημα στα 88 κιλα, που ηταν η αιτια να περασει αρκετος καιρος μεχρι να φυγουν τα 3 τελευταια και να πιασω τον δευτερο μου στοχο, επιτελους σημερα, ακριβως 8 μηνες απο τη μερα που ξεκινησα την διατροφη Ατκινς, εφτασα στα 85!!!(Οσο ημουν στα 21 μου χρονια οταν εμεινα εγκυος στο γιο μου...πωπω γυρισα 20 χρονια πισω λολ!)!!!
Απο σημερα μπαινει νεος στοχος, να κατεβω στα 70, δηλαδη αλλα 15 κιλακια...Για να δουμε...Υπομονη υπαρχει, επιμονη επισης, ενεργεια απιστευτη, οποτε... παμε γερα!!!!

(Να σημειωσω και κατι σημαντικο για μενα...8 μηνες χωρις αλκοολ!!! ολε!!!!!)

Ύψος: 1.70
Αρχικό βάρος:138
Ζυγίζω:85
Αυτή τη βδομάδα έχασα: 1 κιλο
Ακολουθώ την Άτκινς: απο 7/10/09

Καλη δυναμη σε ολους!!
Φιλια :-*
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #8557

• sofia
  • Το Άβαταρ του/της sofia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
δεν γραφω για να σας πω για τα κιλα μου τα ιδια ειναι 78 αλλα για να πω οτι η ατκινς εγινε οικογενειακη μας υποθεση!τωρα ξεκινησε και ο αδελφος μου -οχι οτι τον βλεπω να γραφει εδω αλλα τελοσπαντων- γερα με τσαμπουκα παιδες !

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #8564

• sofia
  • Το Άβαταρ του/της sofia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ακυρο το 78 πριν λιγο ζυγιστηκα 76 γιαυτο τα ρουχα μου φαρδυναν τελευταια.ε ρε γλεντια :lol: :lol: :lol:

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #8589

• sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τελευταια ειχα κολλησει ασχημα και δεν περιμενα να χασω κι αυτη την εβδομαδα, παρολαυτα 1 κιλακι πηγε στον αγυριστο αν και το Σαββατοκυριακο χτυπησα κατι σπανακομανιταροκασεροπιτες(χωρις αλευρι εννοειται)κατι φρουτακια,κατι μπιφτεκια(χωρις ψωμι εννοειται)με σαλατες,κατι φιλετακια, κατι ταχινια με σουκραλοζη!Απιστευτο που σημερα εδειξε 1 κιλο κατω!!!Βρε μηπως τελικα αν κανω παραπανω απο 2 γευματακια τη μερα με βοηθαει να χανω καλυτερα???!!!Βρε λες???!Τι να πω...θα δειξει!
Α!!Και ναι επιτελους μετα απο 8 μηνες Ατκινς αξιωθηκα να παρω το βιβλιο του!!Οχι για τιποτε αλλο...ετσι προς τιμην του ανθρωπου που μου αλλαξε τη ζωη!!Να ναι καλα οπου και να ναι....

Ύψος: 1.70
Αρχικό βάρος:138
Ζυγίζω:84
Αυτή τη βδομάδα έχασα: 1 κιλο
Ακολουθώ την Άτκινς: απο 7/10/09

Καλη δυναμη σε ολους!!

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #8592

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλά σοφάκι μην τα ξαναλέμε είσαι Η περίπτωση! 54 κιλα ούτε τόσα δεν είμαι :lol: :lol: Η αλήθεια να λέγεται όμως είσαι από τα λίγα άτομα που το πήραν πολύ ζεστά και έκοψαν όλα τα κακά μαχαίρι σου αξίζει λοιπόν.. Ξέρεις έχεις δίκιο το περισσότερο φαι κουνάει τη ζυγαριά προς τα κάτω όταν τις υπόλοιπες ημέρες μένεις σε χαμηλές θερμίδες! Μια απορία έχω έχεις αναφέρει κάποια στιγμή ότι πίνεις πάνω από ένα λίτρο πρασινο τσάι τη μέρα αυτό κανονικά δεν έπρεπε να σε κολλάει? Είναι αρκετή καφείνη έστω κι αν είναι λιγότερη από τον καφέ...
Positive Positive Positive!

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #8596

• sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
anoiksi μου πρασινο τσαι πινω απο την αρχη της διατροφης μου.Δεν παρατηρησα να με κολλαει οταν ξεκινησα απο τα 138 κιλα και δε νομιζω οτι ο λογος που φαγα κολλημα στα 88 οφειλεται στο πρασινο τσαι.
Αλλωστε το πρασινο τσαι εκτος των αλλων καλων φημιζεται για τις κατεχινες που περιεχει οι οποιες ευνοουν την ταχυτερη απωλεια βαρους.Σου παραθετω ενα αρθρακι που περιγραφει τα οφελη απο τις κατεχινες:

http://archive.enet.gr/online/online_te ... d=86909864

Επισης εχω διαβασει πως ερευνες δειχνουν οτι πρεπει να πινουμε 4 - 8 φλιτζανια πρασινο τσαι την ημερα για να δουμε αποτελεσματα.Κι αν αναλογιστεις με ποσο βαρος ξεκινησα(138) 1,5 λιτρο ειναι μια χαρα.Σημερα στα 84 κιλα πινω 4 κουπες των 300ml .Και το συνηθισα τοσο πολυ που αν τυχει μια μερα να μη πιω για καποιους λογους(π.χ λειπω ολη μερα απ το σπιτι) η απουσια του ειναι αισθητη.Και χαιρομαι που πλεον με ικανοποιει το τσαγακι μου και το απολαμβανω τοσο πολυ και οχι πλεον το αλκοολ που επινα καθημερινα.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.230 δευτερόλεπτα

Syndication