Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #11353

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
vasoulitsa η διατροφη μου ηταν καλη.ειμαι σε εμμηνοπαυση .μαλλον απο το κολοφαραρμακα ειναι.οοοι δεν το βαζουμε κατω καλη συνεχεια σε ολες και ολους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #11416

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερα παιδια

υψος: 1,77
αρχικο βαρος: 129
ζυγιζω: 117
αυτην την εβδομαδα εχασα: 2 κιλα (σημειωση ΚΑΙ καθυστερηση ΚΑΙ οχι τουαλετα :evil: )
ακολουθω την ατκινς απο 6-01-2011
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #11418

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
μπράβο ρε αγάπη έτσι να συνεχισεις πουλάκι μου.Εγώ είμαι αδιάθετη κι εχω τσακισει λίγο την sweet n' balance όποτε απο 88 που ήμουν με δειχνει 88 παρα κάτι φεύγει η βελονα προς το 87 αλλά θα δειξει την άλλη εβδομάδα.

Ύψος:1,62
Αρχιικό βάρος:92
Ζυγίζω:88 παρά κάτι
Αυτή τη βδομάδα έχασα:γραμμάρια
Ακολουθώ την Άτκινς:απο 14/01/2011
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #11423

• xontro_mpizeli
  • Το Άβαταρ του/της xontro_mpizeli
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ππφφφ!! κιλά είναι αυτά καλέ; ψίχουλα είναι τα ενενήντα κάτι σας! :D (αστειεύομαι)
Είμαι πολύ καιρό λαθραναγνώστρια του φόρουμ αλλά πρώτη φορά ξεκίνησα στα σοβαρά τη διατροφή.
Δεν ξέρω πόσα κιλά ακριβώς ήμουν, γιατι η ζυγαριά μας "σηκώνει" μέχρι 140 κιλά και εγώ είμαι παραπάνω!!! ( :cry: )
Τελευταία φορά που με ζύγισε ο γιατρός μου, ήμουν ..... (ταραν ταραν ταραν...)160!!!
Όχι, δεν είμαι ο Τσατσέγκο, είμαι γυναίκα, με ύψος 1.80.
Δεν ξέρω λοιπόν πόσο και αν έχω χάσει τις 20 μέρες που κάνω τη διατροφή, αλλά ανεβαινοντας στη ζυγαρια έδειξε ένα 151.7 και μετά έσβησε. Οπότε δεν είναι σίγουρο. Πάντως νιωθω πολύ καλύτερα.
Έχω περισσότερη ενεργεια, δεν πονανε τα γονατα μου. Εντάξει, έχω κάτι ζαλάδες περίεργες που και που (αν και παιρνω πολυβιταμινη) αλλά δεν ειναι τιποτα το φοβερό.
Απλά έχω μπερδευτεί κάπως. Σε άλλα ποστ (παλιοτερα) διαβαζω να λενε πως δεν πρεπει να μετραμε θερμίδες, σε άλλα βλέπω πως δεν πρεπει να ξεπερναμε τις 2000. Για τόσο λιπαρα φαγητα, οι 2000 δεν ειναι τόσο πολλές όσο ακουγονται.
Επίσης, σε καποια ποστ διαβασα πως αρκει να μη ξεπερνας τους 20 υδ. ανεξαρτητα απο που προερχονται, ακομη και στη α φαση (σε ενα ποστ που καποιος ρωτησε για ενα γλυκο kinder) και σε άλλα διαβαζω πως στην α φαση δεν κανει καθολου γλυκο.
Εγω παντως εφαγα αρκετες φορες ταχινι με σταγονες natreen (που δεν εχει υδ) και 2 μέρες καραμελέ sweet n balance.
Επίσης, έχω φαει 2-3 φορες πίτσα ρουλας.
Πάντως για τα κιλά μου, δεν έχασα όσο ήταν αναμενομενο μάλλον, παρα το ότι ποτε δεν εχω ξεπεράσει τους 15-17 υδατανθρακες. Είμαι όμως πολυ ευχαριστημενη. Απλά μερικες φορες, πειναω λίγο. Με πιανει βουλιμια και θελω να φαω τυρι, κυριως φετα. Δεν μπορω να σταματησω στα 120 γρ με τιποτα! τρωω πλυ περισσοτερο δυστυχως. Είναι το μόνο που με "πιανει".
Λίγο μπερδεμενα τα εγραψα ε;
Πάω να βρω πως θα βαλω τικεράκι! cowsleep wsleep

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #11424

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
xontro mpizeli σ' εχώ δει και στο άλλο φορουμ στο eating disordes,δεν είχα διαβάσει τίποτα για σένα και χαίρομαι που συναντιόμαστε εδώ.Για αρχή θέλω να σου εύχηθώ προοδεύτικα το χοντρο μπιζέλι να γένει στρουμπούλο μπιζέλι και μετά μπιζέλι σκέτο ;) Εγώ σκοπέυω να κάτσω στην φάση της ενεργοποιήσης πολυ καιρό κάνω την διατροφή απο 14 ιανουάριου και έχω χάσι 4,5 κιλά περίμενα μεγαλύτερη απωλεία.. αλλά εγω την περίμενα και αυτή με έστησε...δεν το βάζω κάτω όμως.Τώρα σχετικά με τις απορίες θα κάνω οτί μπορώ γιατί και εγώ ακομά νέα ειμαι, λοιπόν καλό ειναι να έχουμε στο νου μας και τις θερμίδες, όχι να μετράμε ψυχαναγκαστικά αλλά καταλαβαίνεις οτι με μια τόσο πλούσια σε λίπη διατροφή δεν είναι δύσκολο να ψεφύγουμε.Οσό για τους υδατάνθρακες οι 12 πρίπου απο τους 20 απ'οσό ξέρω πρέπεινα προέρχονται απο λαχανικά και σχετικά με το γλυκό εγώ τρωω σοκολάτα sweet n' balance που όοοοοοολη η σοκολάτα έχει σχεδόν 5 υαδατανθρακες και απο θερμίδες ξηγιέται σπαθί, φυσικά δεν την τρώω όλη( μη ρωτάς πως το καταφέρνω , ζορίζομαι)ειδικά αυτες τις μέρες που είαμι .αδιάθετη την έχω τσακίσει.Λοίπον καλή συνέχεια, μη χάθεις να πεισμώσεις και θα τα λέμε.
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Re: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #11428

• xontro_mpizeli
  • Το Άβαταρ του/της xontro_mpizeli
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ για την απάντηση!!
Εχω μπει σε τόσα πολλα φορουμ τοσα χρονια, αλλα ουτε που θυμαμαι, γιατι δεν συμετειχα ποτε ουσιαστικα.
Αυτη η σοκολατα η sweet n balance ποια είναι; Εγω βρηκα 2 στο σουπερ μαρκετ αλλα είχαν πολλους υδατανθρακες!
Αν όντως εχει 5 υ ολοκληρη, μπορω να τρωω μιση καθε μερα και ας ειμαι στην πρωτη φαση;
Ελπίζω να το δει καποια απο τις παλιες :)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.295 δευτερόλεπτα

Syndication