ππφφφ!! κιλά είναι αυτά καλέ; ψίχουλα είναι τα ενενήντα κάτι σας!

(αστειεύομαι)
Είμαι πολύ καιρό λαθραναγνώστρια του φόρουμ αλλά πρώτη φορά ξεκίνησα στα σοβαρά τη διατροφή.
Δεν ξέρω πόσα κιλά ακριβώς ήμουν, γιατι η ζυγαριά μας "σηκώνει" μέχρι 140 κιλά και εγώ είμαι παραπάνω!!! (

)
Τελευταία φορά που με ζύγισε ο γιατρός μου, ήμουν ..... (ταραν ταραν ταραν...)160!!!
Όχι, δεν είμαι ο Τσατσέγκο, είμαι γυναίκα, με ύψος 1.80.
Δεν ξέρω λοιπόν πόσο και αν έχω χάσει τις 20 μέρες που κάνω τη διατροφή, αλλά ανεβαινοντας στη ζυγαρια έδειξε ένα 151.7 και μετά έσβησε. Οπότε δεν είναι σίγουρο. Πάντως νιωθω πολύ καλύτερα.
Έχω περισσότερη ενεργεια, δεν πονανε τα γονατα μου. Εντάξει, έχω κάτι ζαλάδες περίεργες που και που (αν και παιρνω πολυβιταμινη) αλλά δεν ειναι τιποτα το φοβερό.
Απλά έχω μπερδευτεί κάπως. Σε άλλα ποστ (παλιοτερα) διαβαζω να λενε πως δεν πρεπει να μετραμε θερμίδες, σε άλλα βλέπω πως δεν πρεπει να ξεπερναμε τις 2000. Για τόσο λιπαρα φαγητα, οι 2000 δεν ειναι τόσο πολλές όσο ακουγονται.
Επίσης, σε καποια ποστ διαβασα πως αρκει να μη ξεπερνας τους 20 υδ. ανεξαρτητα απο που προερχονται, ακομη και στη α φαση (σε ενα ποστ που καποιος ρωτησε για ενα γλυκο kinder) και σε άλλα διαβαζω πως στην α φαση δεν κανει καθολου γλυκο.
Εγω παντως εφαγα αρκετες φορες ταχινι με σταγονες natreen (που δεν εχει υδ) και 2 μέρες καραμελέ sweet n balance.
Επίσης, έχω φαει 2-3 φορες πίτσα ρουλας.
Πάντως για τα κιλά μου, δεν έχασα όσο ήταν αναμενομενο μάλλον, παρα το ότι ποτε δεν εχω ξεπεράσει τους 15-17 υδατανθρακες. Είμαι όμως πολυ ευχαριστημενη. Απλά μερικες φορες, πειναω λίγο. Με πιανει βουλιμια και θελω να φαω τυρι, κυριως φετα. Δεν μπορω να σταματησω στα 120 γρ με τιποτα! τρωω πλυ περισσοτερο δυστυχως. Είναι το μόνο που με "πιανει".
Λίγο μπερδεμενα τα εγραψα ε;
Πάω να βρω πως θα βαλω τικεράκι!

wsleep