Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #16914

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Αχ σε καταλαβαίνω... Αν ήταν με άλλη διατροφή θα σου έλεγα μην πιέζεις τον εαυτό σου θα γυρίσει μπούμερανγκ, αλλά εφόσον κάνεις άτκινς(άλλο ένα θετικό με την διατροφή μας :D ) μπορείς να φτάσεις όπου σου αρέσει αφού δεν στερούμαστε τίποτα ουσιαστικά και δεν είναι σαν τις άλλες δίαιτες που λέμε πότε να τελειώσουν.
Έγω βέβαια βιάζομαι να χάσω τα κιλά όχι για να τρώω κανονικά αλλά για να φορέσω τα ρούχα μου.

Χαίρομαι που βλέπεις τον εαυτό σου όπως είναι,εγώ πάντα είχα διαστρεβλωμένη εικόνα,ελπίζω τώρα που μπήκα σε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο διατροφής να την αλλάξω

[/url]
[/url
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #16917

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Παντα ηξερα πως ειμαι αλλα καποιες φορες εθελοτυφλουσα και ελεγα ελα μωρε μια χαρα ειμαιδεν ειμαι ακομα "χοντρη",ηθελα να εχω το αλοθι οτι δεν ημουν ακομα αυτο που το βλεπουν οι αλλοι κ χλευαζουν....Τωρα πια που βλεπω σε παλιες φωτο πως ημουν παθανινω σοκ,εχω γενικα μαγουλακια ε με τα κιλα ημουν λες κ με ειχαν τσιπισει μελισσες. :lol:
Spring εχεις λιγα κιλακια,μην αγχωνεσαι ,μεχρι το καλοκαιρακι θα εχεις μπει στα ρουχα σου!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #16926

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
το ίδιο και εγώ έλεγα εντάξει μωρέ δεν είμαι και πανχοντρη πως κάνουν έτσι. Τώρα βιάζομαι να χάσω αυτά τα κιλά για να φορέσω ρούχα που πριν ούτε να το σκευτώ δεν μπορούσα. Εχω δει μεγάλη διαφορά και στο περπάτημα μου και στην γενική υγεία μου. Αγαπώ Ατκινς!!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #16929

• FANIZA71
  • Το Άβαταρ του/της FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Σκεφτητε να εισασταν παντα στα 58-60 κιλα να παχαινατε για λογους πανω απο εσας να φτανατε τα 134.7 και να γνωριζατε την Ατκινς μου εδωσε ελπιδα να ζω και να κοιταω το παιδι μου και τον αντρα μου ξανα στα ματια χωρις να ντρεπομε γιαυτο που ειμαι μιας και μετα 10 χρονια ξανα λειτουργει κατι στον οργανισμο μου και χανω κιλα.Πραγματικα βιαζομε να αδυνατησω για να κερδισω τα χρονια που εχασα αυτο ομως που κανω ειναι οταν με πιανει αυτο ειναι να κολλαω και ακομα χωρις να αλαζω κατι να με διχνει 1 κιλο επανω γιαυτο ξεχαστετο γιατι η ορμονη του ανχους φερνει κιλα και πολλα ψυχοσωματικα που δεν μπορεις να τα φανταστεις αν δεν τα ζεις ΥΠΟΜΟΝΗ! και πραγματικα εισαστε πριν το τελος μην το σκεφτεστε!!!!!!!!!!!

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #16998

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Καλημέρα σε όλους...
Ύψος:1.70
Αρχικό βάρος: 74
Αυτή την εβδομάδα: και την προηγούμενη +0,5 κιλό :( Την προηγούμενη που με έδειξε παραπάνω δεν πολυαγχώθηκα γιατί σκέφτηκα ότι θα είναι από την περίοδο και μετά θα φύγουν μαζεμένα...έλα όμως που η περίοδος ήρθε,έφυγε και όχι μόνο δεν με δείχνει λιγότερο απ'ότι ήμουν αλλά και παραπάνω!Δηλαδή κάνω άτκινς ένα μήνα και έχασα ΜΟΝΟ 1 κιλό και αυτό είναι η κατακράτηση που είχα βάλει σε 2 μέρες...δεν ξέρω έχω απογοητευτεί πολύ γιατί δεν χάλασα τη διατροφή ούτε 1 μέρα από άποψη υδατανθράκων,και μόνο 2 μέρες να ξέφυγα και να πήρα 1800 θερμίδες από τις 1400 που παίρνω συνήθως....και το στικάκι πάλι ασπρό ...ξέρω ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι αλλά δεν μπορώ,δεν ξέρω τι άλλο να κάνω,τη διατροφή την κρατώ όσο το δυνατόν πιο απλή εκτός από την προηγούμενη εβδομάδα που έτρωγα 32γρ. s&b λόγω περιόδου.
Βλέπω όλους που χάνουν και σκέφτομαι γιατί όχι κι εγώ... Και να σημειώσω ότι στους πόντους υπάρχει μικρή διαφορά(όχι η αναμενόμενη)...αυτά τα νέα μου :(

[/url]
[/url

Απ: Εβδομαδιαίο ζύγισμα 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #16999

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
να ξερες ποσο σε καταλαβαινω....κατι γινεται λαθος και δεν το ξερεις η τρως κρυφους υδατανθρακες η παιρνεις πολλες θερμιδες τις μετρας καθημερινα? δυο λυσεις υπαρχουν η θα γραφεις εδω τι τρως να βρεθει το λαθος η παρε μια ζυγαρια λιπομετρητη να δεις αν χανεις λιπος. εγω πηρα προσφατα και ενθουσιαστηκα....μη στενοχωριεσαι ΄΄πατριδα΄΄ κατι θα γινει......γραφε μου τα νεα σου...please...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Syndication