Xrysa καλησπέρα.
Το πρόβλημά σου δεν είναι καινούριο, έχει απασχολήσει και άλλα μέλη. Η τριχόπτωση μπορεί να είναι και εποχιακό φαινόμενο. Εμένα κάθε 6 μήνες μου πέφτουν όπως λες κ εσύ, πολλά πολλά! Με πετυχαίνεις στην ίδια κατάσταση λοιπόν!
Πάρε ενισχυμένες βιταμίνες, biocalpil ή pharmaton Geriatric. Η διατροφή μας είναι καλή και άγια αλλά αν συνδυάζεις κρέας με τυρί, το ασβέστιο δεν αφήνει το σίδηρο να απορροφηθεί επαρκώς. Κ έπειτα, ξέρεις αν τα λαχανικά που τρως καλύπτουν τις ανάγκες σου; οπότε βιταμινούλα για ένα μήνα. Επίσης, ζήτα σε φαρμακείο δαφνέλαιο. Έχει κάπου 3 ευρώ το μπουκαλάκι. Κάνεις μασάζ στις ρίζες με αυτό, το αφήνεις το βράδυ και λούζεις το πρωί (λαδώνει το μαλλί,δεν βγαίνεις με τπτ άλουστη!). Βοηθάει στο να βγουν νέες τρίχες. Εγώ ήδη νιώθω τα μαλλιά μου πιο δυνατά σε 1 βδομάδα βιταμίνης+δαφνελαίου (έχω υπέρμακρα πυκνά μαλλιά και ευτυχώς δεν εχει παρατηρησει κανείς τπτ).
Η κομμώτριά μου, μου είπε ότι υπάρχουν κάποιες αμπούλες που βοηθάνε στο δυνάμωμα, αλλά μετά από κανα μήνα απο το δαφνέλαιο θα το πάρω εγώ για να βγουν οι καινούριες πρωτα. Θα σε ενημερώσω γι' αυτές λοιπόν όταν έχω νέα..μαλλιά!
Υ.Γ. Ευθυμία εσύ πώς πας με την τριχόπτωση που αντιμετώπισες? Βρήκες λύση;